Markt in Veenendaal op dins- & zaterdag 

Shoppen in Veenendaal

Fun

Vakantiepark nabij Veenendaal

Vanaf ons landgoed bent u met de auto binnen 15 minuten in het winkelhart van Midden Nederland Veenendaal. Vanaf bushalte de Ruwinkelseweg kunt u ook de bus gebruiken om u naar deze Utrechtse plaats te rijden.

Winkelhart

Ondanks dat Veenendaal niet zo'n hele grote stad heeft is het stadscentrum de laatste decennia uitgegroeid tot een regionale trekker van koopjesjagers en funshoppers. Dit heeft zich mede zo ontwikkeld doordat dat er maar liefst twee grote overdekte winkelpassages zijn die er voor zorgen dat winkelen met weer of geen weer altijd behaaglijk is. Ook spelen de zeer gunstige tarieven voor het parkeren van de auto hierin mee. 

Boek uw vakantie hier

Sauna de Heuvelrug

Een compleet Welness centrum voor het optimaal relaxen, genieten en uitrusten in de sauna, het stoombad of de whirlpool. Laat u zich verwennen met één van de beauty behandelingen die sauna de Heuvelrug kent. Het wordt aanbevolen om van te voren reserveren. 

Ouwehands Dierenpark

Boven op de Grebbeberg in Rhenen ligt Ouwehands Dierenpark. Hier vindt u het beroemde Berenbos waar beren een veilig heenkomen wordt geboden. Op het dierenpark is Ravotapia gevestigd: een plek waar de kinderen zich als een aap kunnen gedragen. Bezoek het nieuwe Pandasia om de Reuzenpanda's in het echt te zien.

Boek uw accommodatie hier ! 

Binnenspeeltuin de Schatkids

Ook wel de allerleukste binnenspeeltuin van Midden-Nederland genoemd. Kinderen tot 12 jaar oud kunnen zich naar hartenlust uitleven. Op een oppervlakte van maar liefst 1500 m² staan er diverse gezellige en aantrekkelijke speeltoestellen opgesteld .Een dagje leuk en veilig spelen is gegarandeerd. Ouders kunnen in het restaurant ontspannen met een hapje en een drankje terwijl de kroost zich vermaakt in de binnenspeeltuin.

Grebbeberg herdenkingsmonument

Naast Ouwehands Dierenpark ligt de Militaire Ereveld en herdenkingsmonument de Grebbeberg. Toen Nazi Duitsland Nederland binnenviel was dit de plek waar het meest weerstand is geboden door de Nederlandse krijgsmacht. Op de begraafplaats is een klein (maar zeer interessant) herdenkingscentrum gevestigd. Zeker de moeite waard om eventjes in rust stil te staan bij hen die gevallen zijn voor onze vrijheid en de verdediging van ons land. 

Ligging van vakantiepark Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel ligt met haar 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen midden in het groen, op 15 autominuten van de stad Veenendaal.

 

Boek uw vakantie hier

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof