Rust en ruimte in de Gelderse Vallei

2024

Voucher

Voucher/tegoedbon voorwaarden 

In aanvulling op de Algemene Voorwaarden van Landgoed Ruwinkel zijn deze voucher/tegoedbon voorwaarden van toepassing op door Landgoed Ruwinkel uitgegeven vouchers/tegoedbonnen.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Landgoed Ruwinkel uitgegeven vouchers/tegoedbonnen die worden uitgegeven door Landgoed Ruwinkel en/ of door Landgoed Ruwinkel aangewezen derde partijen.
 2.  Iedere voucher/tegoedbon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere voucher/tegoedbon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de voucher/tegoedbon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails en/ of codes) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele vouchers/tegoedbonnen en codes kunnen worden gebruikt. Landgoed Ruwinkel behoudt zich het recht voor om een voucher/tegoedbon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele bon (in geval van elektronische voucher/tegoedbon de e-mail die door Landgoed Ruwinkel of een door Landgoed Ruwinkel aangewezen derde partij aan jou is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
 3. U kunt de voucher online inwisselen. Om een voucher/tegoedbon te gebruiken dien je het door jou geselecteerde verblijf te kiezen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens als betaalmethode "voucher " en vul je de exacte code in. De voucher/tegoedbon kan bij het maken van een online boeking alleen worden ingewisseld via de officiële boekingssite van Landgoed Ruwinkel. De voucher/tegoedbon kan alleen (online via de officiële boekingssite van Landgoed Ruwinkel of ter plekke bij het betreffende park) ingewisseld worden bij boekingen bij Landgoed Ruwinkel. De voucher/tegoedbon is alleen te besteden voor de huurprijs van de bungalow. De voucher/tegoedbon kan alleen in EUR worden uitgegeven en is daardoor ook alleen inwisselbaar op facturen in EUR.
 4. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de voucher/tegoedbon. Iedere voucher/tegoedbon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de voucher/tegoedbon niet meer worden gebruikt. 
 5. Vouchers/tegoedbonnen uitgegeven door Landgoed Ruwinkel en/of door Landgoed Ruwinkel aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar voor de betaling van de huurprijs van een bij Landgoed Ruwinkel te boeken bungalow.
 6. Vouchers/tegoedbonnen kunnen niet voor reeds volledig betaalde boekingen verzilverd worden.
 7. Vouchers/tegoedbonnen of een restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 8. De restwaarde van de voucher/tegoedbon kan worden gebruikt voor volgende boekingen: deze volgende boeking moet ook binnen de geldigheidsduur van de voucher plaats vinden.
 9. Indien het totaalbedrag van de boeking hoger is dan de waarde van de gebruikte voucher(s)/tegoedbon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden die wordt aangeboden.
 10. De voucher/tegoedbon is gebonden aan uw gastnummer. U dient gebruik te maken van dezelfde persoonsgegevens als uw intitiele boeking.
 11. Het is niet toegestaan vouchers/tegoedbonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 12. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van voucher/tegoedbon wordt ontzegd. Dit houdt in dat de voucher/tegoedbon onbruikbaar gemaakt wordt, zonder recht op een vergoeding van de schade/kosten.Landgoed Ruwinkel heeft het recht hier aangifte van te doen.
 13. Het is niet toegestaan vouchers/tegoedbonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 14. Deze voucher/tegoedbon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de voucher/tegoedbon voorwaarden telkens voor het gebruik van een voucher/tegoedbon te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen voucher/tegoedbon gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde voucher/tegoedbon voorwaarden.
 15. Per boeking kun je een onbeperkt bedrag aan vouchers/tegoedbonnen verzilveren/inwisselen, in combinatie met maximaal 1 kortingscode.
 16. Op deze voucher/tegoedbon voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
 17. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van de voucher/tegoedbon of problemen met het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met een van onze receptie medewerkers, te bereiken via 033-2777777 (gebruikelijke belkosten)
Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof