We wensen u een prettig verblijf!

Werken waar het altijd vakantie is

Leuk dat je interesse hebt in het werken bij Landgoed Ruwinkel.

kees ruwinkel word jij mijn collega? 

Wij op zoek naar een bungalowparkmedewerker receptie. Al naar wens 16 of 32 uur per week. 

Jouw functie

Als medewerker receptie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je ontvangt ze met een warm welkom en maakt hen wegwijs op ons vakantiepark. Je vertelt wat er allemaal te doen is op het park en in de prachtige omgeving. Je doet er alles aan om te zorgen dat de gasten een onvergetelijk vakantie kunnen beleven.

Wat ga je doen?

Multitasken, prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen. Maar dat maakt je werk ook zo leuk, afwisselend en veelzijdig. Je verzorgt zowel backoffice als frontoffice taken. Je handelt reserveringen, e-mails en betalingen af. Je beantwoordt de telefoon en verzorgt de check-in en check-out van onze vakantiegasten. Je geeft hen alle informatie die ze nodig hebben en je staat ze gastvrij te woord. Je vindt het leuk om alle vragen op te lossen, ook als de receptie vol staat met gasten en de telefoon rinkelt.

Lijkt jou dit bovenstaande leuk? Mail dan jouw CV met een hele korte motivatie naar jasmijn@landgoedruwinkel.nl 

team ruwinkel personeel medewerker907A8430 word jij onze collega? 

We zijn ook altijd wel op zoek naar stagiaires front office

Wij bieden als erkend leerbedrijf op ons vakantiepark een mooie Receptie stage aan. Reageer nu!

Ons doel is om gasten een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Daarom staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel. Samen met jouw collega’s van het receptieteam vormen jullie het visitekaartje van het park. Jullie zetten alles op alles om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Van een super vriendelijk welkom tot het voorzien van benodigde informatie of gewoon het aangaan van een gezellig praatje. Jouw taak is het om de gasten een thuisgevoel te geven.

Dus ben je op zoek naar een leuke stage plek? Reageer dan snel: stuur een mailtje met jouw gegevens naar jasmijn@landgoedruwinkel.nl 

Loop je bij ons stage, dan zorgen wij ervoor dat jouw familie een weekendje bij ons komen verblijven in één van onze accommodaties. 

*Draagt u ons een stagiaire voor vijf maanden aan dan willen we u ook graag belonen met een weekend op Landgoed Ruwinkel!

Ons team bestaat uit zowel de Receptie/Bread & Breakfast medewerkers als collega's van de Technische Dienst.

Naast jouw directe collega's heb je ook collega's die in de restaurants werken die op ons Landgoed gevestigd zijn zoals familierestaurant Juffrouw Tok, Pannenkoekenboerderij Grietje en de Friterie. Twee keer in de week komen de collega's van Novon Schoonmaakbedrijf op het park: zij zorgen ervoor dat onze vakantie accommodaties schoongemaakt worden.

Wil je een vakantie bij ons boeken?  klik dan hier !

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof