We wensen u een prettig verblijf!

Werken waar het altijd vakantie is

Leuk dat je interesse hebt in het werken bij Landgoed Ruwinkel.

Op dit moment hebben we geen regulier vacatures.

We zijn altijd wel op zoek naar stagiaires front office

Wij bieden als erkend leerbedrijf op ons vakantiepark een mooie Receptie stage aan. Reageer nu!

Ons doel is om gasten een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Daarom staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel. Samen met jouw collega’s van het receptieteam vormen jullie het visitekaartje van het park. Jullie zetten alles op alles om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Van een super vriendelijk welkom tot het voorzien van benodigde informatie of gewoon het aangaan van een gezellig praatje. Jouw taak is het om de gasten een thuisgevoel te geven.

Dus ben je op zoek naar een leuke stage plek? Reageer dan snel: stuur een mailtje met jouw gegevens naar rosalie@landgoedruwinkel.nl 

Loop je bij ons stage, dan zorgen wij ervoor dat jouw familie een weekendje bij ons komen verblijven in één van onze accommodaties. 

*Draagt u ons een stagiaire voor vijf maanden aan dan willen we u ook graag belonen met een weekend op Landgoed Ruwinkel!

Ons team bestaat uit zowel de Receptie/Bread & Breakfast medewerkers als collega's van de Technische Dienst.

Naast jouw directe collega's heb je ook collega's die in de restaurants werken die op ons Landgoed gevestigd zijn zoals Pannenkoekenboerderij Grietje en de Friterie. Twee keer in de week komen de collega's van Novon Schoonmaakbedrijf op het park: zij zorgen ervoor dat onze vakantie accommodaties schoongemaakt worden.

Wil je een vakantie bij ons boeken?  klik dan hier !

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie