Lees meer!

Heerlijk in de natuur!

Lees meer!

Zonder zorgen boeken

Mag en kan ik met vakantie? JA DAT MAG! 

Wij volgen ten alle tijden de aanwijzingen vanuit de overheid

Check hier het officiële standpunt van de Nederlandse overheid

Nieuws omtrent Coronavirus    Jubileum hart 50 jaar.jpg

Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan bij Landgoed Ruwinkel hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk om het u zo makkelijk en zorgeloos als mogelijk te maken. Ook bij het maken van een reservering van uw vakantie. Daarom bieden wij u een prettige gemakkelijke betaalprocedure, de mogelijkheid tot annuleren binnen 14 dagen* en gratis omboeken*

  • Gratis omboeken
  • Annuleren binnen 14 dagen
  • Later betalen
  • In termijnen betalen

Hieronder kunt u lezen hoe het precies werkt:

Gratis omboeken

Tot 28 dagen voor uw aankomst is het mogelijk om gratis uw vakantie op Landgoed Ruwinkel om te boeken. Bijvoorbeeld u wilt de geboekte accommodatie wijzigen of de verblijfsperiode verplaatsen naar een andere periode. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger omdat de gekozen nieuwe verblijfsperiode een hogere prijs klasse heeft. 

Annuleren binnen 14 dagen

Na het maken van uw reservering kunt u binnen 14 dagen de reservering annuleren tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Als u binnen 14 dagen annuleert krijgt u de aanbetaling minus de reserveringskosten teruggestort.

Daarom adviseren we u om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. U sluit eenvoudig een annuleringsverzekering of op onze site tijdens het boekingsproces of binnen 7 dagen na boeking op recreatieverzekeringen.nl.

Bij annulering na 14 dagen na het maken van de reservering betaalt u een vergoeding aan Landgoed Ruwinkel. Deze bedraagt:

- bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100 % van de overeengekomen prijs.

Gemakkelijk en foutloos betalen

Bij Landgoed Ruwinkel kunt u gemakkelijk en foutloos betalen door middel van de betaallink die wij u na het accepteren van uw boekingsaanvraag toe mailen.  U kunt dan zelf kiezen of u enkel de aanbetaling verricht of dat u het gehele bedrag in één keer te betalen. U wordt doorgeleid naar ideal powered by Buckaroo. Na uw boeking kunt u gebruik maken van uw persoonlijk mijn omgeving (mijnruwinkel) om uw boeking in te zien en hier kunt u ook uw betalingen verrichten. U kunt betalen met ideal, Maestro, MasterCard, PayPal, Sofort of Visa.

Later betalen

Heeft een u keuze kunnen maken voor uw vakantie op Landgoed Ruwinkel? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. U hoeft namelijk niet direct te betalen maar binnen 14 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 14 dagen. Dan vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht nog later, dan hoeft u niet direct het gehele berdag te betalen. U mag overigens wel het gehele bedrag in één keer betalen (u kunt immers ook nog gratis omboeken). Via uw mijn omgeving van Landgoed Ruwinkel kunt u op elk moment uw reservering bekijken of uw betaling via ideal, Maestro, MasterCard, PayPal, Sofort of Visa.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op! 

Op zoek naar een vakantie? Klik hier voor beschikbaarheid en prijzen

Jubileum hart 50 jaar.jpg

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Kids 

lees meer

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie