Lees meer!

Heerlijk in de natuur!

Lees meer!

Zonder zorgen boeken

Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan bij Landgoed Ruwinkel hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk om het u zo makkelijk en zorgeloos als mogelijk te maken. Ook bij het maken van een reservering van uw vakantie. Daarom bieden wij u een prettige gemakkelijke betaalprocedure, de mogelijkheid tot annuleren binnen 14 dagen* en gratis omboeken*

  • Gratis omboeken*
  • Annuleren binnen 14 dagen*
  • Later betalen*
  • In termijnen betalen*

Hieronder kunt u lezen hoe het precies werkt:

Gratis omboeken

Tot 28 dagen voor uw aankomst is het mogelijk om gratis uw vakantie op Landgoed Ruwinkel om te boeken. Bijvoorbeeld u wilt de geboekte accommodatie wijzigen of de verblijfsperiode verplaatsen naar een andere periode. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger omdat de gekozen nieuwe verblijfsperiode een hogere prijs klasse heeft. 

Annuleren binnen 14 dagen

Na het maken van uw reservering kunt u binnen 14 dagen de reservering annuleren tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Als u binnen 14 dagen annuleert krijgt u de aanbetaling minus de reserveringskosten teruggestort.

We adviseren u om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. U sluit eenvoudig een annuleringsverzekering of op onze site tijdens het boekingsproces of binnen 7 dagen na boeking op recreatieverzekeringen.nl.

ANNULERINGVERZEKERING

Bij annulering na 14 dagen na het maken van de reservering betaalt u een vergoeding aan Landgoed Ruwinkel. Deze bedraagt:

- bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90 % van de overeengekomen prijs;

- bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100 % van de overeengekomen prijs.

Gemakkelijk en foutloos betalen

Bij Landgoed Ruwinkel kunt u gemakkelijk en foutloos betalen door middel van de betaallink op uw bevestiging. U kunt dan zelf kiezen of u enkel de aanbetaling verricht of dat u het gehele bedrag in één keer te betalen. U wordt doorgeleid naar ideal powered by Pay. Na uw boeking kunt u gebruik maken van uw persoonlijk mijn omgeving (mijnruwinkel) om uw boeking in te zien en hier kunt u ook uw betalingen verrichten. U kunt betalen met ideal, Maestro, MasterCard, PayPal of Visa.

Later betalen

Heeft een u keuze kunnen maken voor uw vakantie op Landgoed Ruwinkel? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. U hoeft namelijk niet direct te betalen maar binnen 14 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 14 dagen. Dan vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht nog later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. U mag overigens wel het gehele bedrag in één keer betalen (u kunt immers ook nog gratis omboeken). Via uw mijn omgeving van Landgoed Ruwinkel kunt u op elk moment uw reservering bekijken of uw betaling via ideal, Maestro, MasterCard, PayPal, Sofort of Visa.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op! 

Op zoek naar een vakantie? Klik hier voor beschikbaarheid en prijzen

Jubileum hart 50 jaar.jpg

Veelgestelde vragen over Landgoed Ruwinkel

Kan ik goed wandelen en fietsen vanaf Landgoed Ruwinkel? 🚢🏽

Wat is nu lekkerder dan heerlijk wandelend of fietsend de omgeving verkennen? De Gelderse Vallei is een uitermate geschikte plek voor het houden van een wandel- of fietsvakantie. Met Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel als uw uitvalsbasis zit u midden in de Gelderse Vallei. De ene dag wandelt u meer in de provincie Gelderland de andere dag kunt u de oostelijke kant van de provincie Utrecht ontdekken.

Kortom: een perfecte plek voor een heerlijke vakanties met wandelen, fietsen en dagtochtjes! 

Wat vind ik op de Utrechtse Heuvelrug? πŸƒ

Het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug staat bekend om zijn mooie en afwisselende natuurgebieden. Zo kunt u een wandeling maken op de Amerongse berg. Met 69,2 meter boven NAP het hoogste punt van de provincie Utrecht. Voor de mountainbikers onder ons is er een speciaal trail voor hen aangelegd. Lekker wandelen over de duinen bij Soest. Je vindt er o.a. het Nationaal Militair Museum, meerdere dierentuinen, de Pyramide van Austerlitz, Huis Doorn en nog veel meer... Lees meer op onze pagina over de Utrechtse Heuvelrug.

Wat voor activiteiten kan ik op het park doen? 🎾

U kunt tennissen. Lekker in de openlucht op de all-weather-tennisbaan. U kunt zelf uw rackets en tennisballen meenemen, maar deze zijn ook op het park te huur! De tennisbaan is per heel uur te huur. 

Wie speelt het klaar om een hole-in-one te slaan? Op onze 18 holes boeren minigolf kunt u naar hartenlust een balletje slaan! Wie wordt de winnaar? Op de receptie koopt u uw toegansbewijs. 

Even een balletje in de basketbalring gooien, het kan op ons kleine sportveldje.

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Hoe ver is Nationaal Park De Hoge Veluwe? 🌳

De grote broer van de Utrechtse Heuvelrug, met onder andere het witte fietsenplan, het bekende Kröller-Müller museum met al haar waardevolle kunstschatten. Zeker ook uw bezoek waard is het minder bezochte Museonder: het eerste museum ter wereld onder de grond waarin u laagje voor laagje de bodem volgt tot aan het midden van de aarde. Toegangskaarten voor het nationale park verkopen we bij de receptie. Op het park zijn 1800 gratis witte fietsen waarmee u 5400 hectare natuurgebied kunt ontdekken. Binnen een half uurtje staat u voor de entree bij Otterlo.

Welke kortingen zijn er en wat zijn de kortingsvoorwaarden? πŸ’³

Op onze site vindt u te allen tijde de voordeligste prijzen

Wat is er voor de kinderen op het park te doen? 🧸

Op het park kunnen de kinderen zich goed vermaken in onze speeltuin, hier zijn diverse speeltoestellen te vinden.

In onze kleine dierenweide kunt u kennis maken met onze geitjes, biggetjes, schaapje, kippen, hoentjes en kalkoenen. Bij de weide staat een speciaal dierenvoederapparaat voor een gebalanceerd dieet voor onze harige en gevederde boerderijvrienden.

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Ook is er een tennisbaan en minigolf met boerderijdieren. Er zijn super leuke skelters te huur. 

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Kids 

lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof