Oud & Nieuw is bijna vol

Fijne Kerstdagen en een gezond nieuw jaar

Oud & Nieuw is bijna vol

vakantie

Kerst vieren op Landgoed Ruwinkel

🎄 Pre-Kerst midweek 19 december 2022 

🎄 Kerst weekend 23 december 2022 

🎄 Mini midweek Kerstvakantie 27 december 2022 

🎄 Oud & Nieuw Week 30 december 2022  

Mogelijk kunt u uw vakantie vervroegen (of verlengen)

Begint uw verblijf op Landgoed Ruwinkel op 23 december of 30 december? Dan kunt u mogelijk uw verblijf vervroegen* voor een zacht prijsje. Neemt u dan even contact met ons op. 

*indien uw accommodatie beschikbaar is

Kerstboom ðŸŽ„

Gezellig tijdens de feestdagen in uw vakantiehuis, landhuis of chalet een mooie fraaie kerstboom met kluit laten plaatsen? U kunt deze bij ons bestellen zodat wij uw mooie kerstboom al binnen kunnen klaarzetten om versierd te worden. De dennengeur komt u dan al bij binnenkomst tegemoet! 

Het mooie van de kerstboom met kluit is dat wij de bomen na Kerst voor u planten op het terrein zodat ze een tweede leven krijgen én zo ook bijdragen aan een beter milieu!

Een kerstboom met kluit heeft u al voor slechts € 19,99 en is exclusief versiering. Graag van te voren bestellen 
via de e-mail: info@landgoedruwinkel.nl. Vergeet in uw e-mail niet uw reserveringsnummer te noteren.

Heerlijke gourmetschotel van Juffrouw Tok 

Bestel voor 21 december uw onvergetelijke Kerst 2022 de heerlijke complete gourmet schotel bij juffrouw tok. U kunt de schotel eerste of tweede Kerstdag bij het restaurant afhalen. Eet u alvast smakelijk!  Mail uw bestelling naar reserveren.scherpenzeel@juffrouwtok.nl of neem telefonisch contact met ons op 033- 277 7772

gourmetschotel kerst

Oud & Nieuw

Wij hebben rust voor iedereen hoog in ons vaandel zitten en daarom is het op ons park niet toegestaan om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. Sterretjes zijn wel toegestaan.

Eerder aankomen? Dat kan soms en in deze tijden is het spreiden van aankomsten ook zeer aantrekkelijk. Neemt u aub contact met ons op voor de mogelijkheden! 

U maakt uw oudjaarsavond compleet met de lekkerste oliebollen en appelbeignets van onze eigen huisbakker Frentz uit Scherpenzeel.
Plaats uw bestelling bij ons: De zakjes oliebollen en appelbeignets zijn per 5 stuks te verkrijgen.

  • Oliebollen: 5 stuks € 5,75
  • Appelbeignets: 5 stuks € 8,25

Geef deze bestelling (aantal zakjes van 5 stuks) voor 27 december door per mail naar info@landgoedruwinkel.nl en gelieve uw reserveringsnummer en de naam van de hoofdboeker erbij te vermelden:.

Wij zullen u een tikkie sturen voor uw bestelling. Deze bestelling krijgt u bij aankomst op 31 december op ons park direct mee. 

Tips om volop te genieten van uw vakantie

  • Ontdek alles over de grebbelinie 
  • Bewandel één van de vele Klompenpaden
  • Kom tot rust op Landgoed Ruwinkel

Restaurants

Bread & Breakfast

We bezorgen brood gebakken door warme Bakker Frentz uit Scherpenzeel (al 97 jaar een begrip in Scherpenzeel). Dezelfde bakker bakt voor ons de lekkere appeltaart. Heerlijk een boeren tosti met boerenkaas of een lokaal geproduceerde kroket geleverd door onze hofleverancier het Boerenhart! Neem alvast een kijkje op onze menukaart!  De Bread & Breakfast is beide Kerstdagen geopend voor afhaal van 10:00 tot 16:00 uur!

Eerste Kerstdag geopend tot 19:30 voor take away: Juffrouw Tok op Landgoed Ruwinkel 

Tweede Kerstdag geopend tot 19:30 voor take away : Juffrouw Tok 

Pannenkoekenboerderij Grietje

Genieten van een heerlijke spek pannenkoek met stroop of een appel pannenkoek? Op Tweede Kerstdag is voor u Pannenkoekenboerderij Grietje geopend voor afhalen van 12:00 tot 20:00 uur (Eerste Kerstdag gesloten!).  

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Kids

lees meer

Vakantiehuis 4 persoons Sunshower

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof