Heerlijk Paasontbijt

Geniet van een lekker lang Paasweekend  

Heerlijk Paasontbijt

2021

Pasen

Vier het Paasweekend in de Gelderse Vallei 

Midden in de natuur, nabij de Utrechtse Heuvelrug, het Nationaal Park de Veluwe en de Grebbelinie ligt Landgoed Ruwinkel. Met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse Vallei dit paasweekend. Breng een bezoekje aan het Pluimvee museum of trek met kids erop uit in een van de speeltuinen & pretparken in de omgeving.

Boek & verblijf dit Paasweekend

 • Overnacht in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis
 • Gratis WiFi
 • Gratis wandel- en fietsroutes
 • Gebruik van overdekt zwembad

Nu boeken voor 🐣 Pasen 2021 met korting

 • Gratis omboeken
 • Gratis annuleren
 • Later betalen
 • In termijnen betalen

Klik op de button zonder zorgen boeken hoe het precies werkt:

Zonder zorgen boeken

Van Donderdag 1 april tot dinsdag 6 april 2020

Lekker lang Paasweekend

Paasweekend vrijdag 2 april tot dinsdag 6 april

After pasen mini midweek

Het Pluimvee museum

Zonder The Passion te bezichtigen is een Paasverblijf op Landgoed Ruwinkel uiteraard ook een leuke plek. Zo grenst de gemeente Scherpenzeel aan de gemeente Barneveld: dé plek waar de meeste eieren per vierkante meter gelegd worden. In de volksmond wordt Barneveld dan ook wel gekscherend Tok Tok City genoemd. Ga samen met de kinderen op onderzoek uit en ontdek mogelijk het antwoord op de aloude vraag: wat was er eerder? De kip of het ei? Zie live hoe kuikens uit hun eieren kruipen in het Pluimvee museum in Barneveld. Koop uw entreekaart van te voren op het landgoed en vermijd zo eventuele rijen. 

Nu boeken voor Pasen 2021 

Onze groepsaccommodaties zoals de vakantiehuizen 8 persoons of 8 persoons Premium en onze 10 persoons landhuizen zitten vaak al tijdig vol : indien u met uw groep meerdere vakantiehuizen huurt mag u gratis, indien mogelijk, uw voorkeursnummers opgeven zodat uw vakantiehuizen naast elkaar liggen!

Paashaas

Een ander beroemd figuur tijdens Pasen is de paashaas. Ieder jaar verstopt onze harige vriend paaseieren voor de alllerkleinste gasten van Landgoed Ruwinkel. Waar? Dat houdt de paashaas nog even geheim maar kom vooral helpen de gekleurde eieren terug te vinden!

Nijntje museum

Klein bruggetje tussen een haas en een konijn: het huis van het meest beroemde konijn van de wereld staat in Utrecht, het Nijntje museum. Recent is het Nijntje museum heropend voor publiek en is nu dé attractie voor alle dreumes-, peuter- en kleutergasten van Landgoed Ruwinkel. In dit museum geen stoffige oude dingen maar een kleurrijke fantasie wereld waarin de kleintjes op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Zonder zorgen boeken bij Landgoed Ruwinkel 

 • Gratis omboeken
 • Gratis annuleren
 • Later betalen
 • In termijnen betalen

Klik op de button zonder zorgen boeken hoe het precies werkt:

Zonder zorgen boeken

Nu boeken voor Pasen 2021 

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie