Vrolijk Pasen! 

Lees meer!

Gezelligheid bij het Paasontbijt!

Lees meer!

Fun!

Pasen

Kom Pasen 2018 vieren op Landgoed Ruwinkel ! Twee jaar geleden vormde het nabij gelegen Amersfoort het decor van dit beroemde muziekspectakel The Passion. 

Het Pluimvee museum

Zonder The Passion te bezichtigen is een Paasverblijf op Landgoed Ruwinkel uiteraard ook een leuke plek. Zo grenst de gemeente Scherpenzeel aan de gemeente Barneveld: dé plek waar de meeste eieren per vierkante meter gelegd worden. In de volksmond wordt Barneveld dan ook wel gekscherend Tok Tok City genoemd. Ga samen met de kinderen op onderzoek uit en ontdek mogelijk het antwoord op de aloude vraag: wat was er eerder? De kip of het ei? Zie live hoe kuikens uit hun eieren kruipen in het Pluimvee museum in Barneveld. Koop uw entree kaart van te voren op het landgoed en vermijd zo eventuele rijen. 

Onze groepsaccommodaties zoals de vakantiehuizen 8 persoons of 8 persoons Premium en onze 10 persoons Landhuizen zitten vaak al tijdig vol : indien u met uw groep meerdere vakantiehuizen huurt mag u gratis, indien mogelijk, uw voorkeursnummers opgeven zodat uw vakantiehuizen naast elkaar liggen!

Paashaas

Een ander beroemd figuur tijdens Pasen is de Paashaas. Ieder jaar verstopt onze harige vriend Paaseieren voor de alllerkleinste gasten van Landgoed Ruwinkel. Waar? Dat houdt de paashaas nog even geheim maar kom vooral helpen de gekleurde eieren terug te vinden!

Nijntje museum

Klein bruggetje tussen een haas en een konijn: het huis van het meest beroemde konijn van de wereld staat in Utrecht, het Nijntje museum. Recent is het Nijntje museum heropend voor publiek en is nu dé attractie voor alle dreumes-, peuter- en kleutergasten van Landgoed Ruwinkel. In dit museum geen stoffige oude dingen maar een kleurrijke fantasie wereld waarin de kleintjes op ontdekkingstocht kunnen gaan.

8 persoons Premium

lees meer

NIEUW

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie