Boek uw wintervakantie

Vakantie vieren in januari

Boek uw wintervakantie

2024

Ruwinter

Beeldt u zich in..... heerlijk wandelen in het bos tegenover Landgoed Ruwinkel. Door het winterseizoen is de kans dat u een ree tegenkomt veel groter. Na deze wandeling heerlijk nog even wat spartelen in ons zwembad en daarna een lekkere warme chocolademelk met een flink stuk appeltaart van dé beste bakker van de Gelderse Vallei: bakker Frentz, plein 1940 uit Scherpenzeel. 's Avonds lekker opwarmen en genieten op de bank van uw eigen openhaard en de rust van Landgoed Ruwinkel. De dag erna pakt u na al deze rust lekker de trein naar Utrecht stad om te genieten van alles wat deze leuke stad te bieden heeft. Kom Ruwinteren! 

Boek nu een vakantieverblijf in de winterperiode en wees verzekerd op een verblijf in de winter 2024/2025! 

  • Ontdek alles over de grebbelinie in het nieuwe bezoekerscentrum
  • Gebruik van overdekt zwembad
  • Lekker shoppen in winkelsteden Amersfoort of Veenendaal of Utrecht
  • Kom tot rust op Landgoed Ruwinkel

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden op Landgoed Ruwinkel

buurjongetje lang haar voor open haard

December 2024

De winter begint officieel op 21 december van het jaar maar de hele maand december kan qua temperatuur erg winters aan doen. Kom heerlijk ontspannen in een vakantiehuis van Landgoed Ruwinkel. Geniet van rust, ruimte en een heerlijke vakantie in eigenland. We hebben voor u enorm aantrekkelijke prijzen voor de maand december op een week, midweek of weekendverblijf! 

Bekijk de december mogelijkheden hier.

d8536520-8828-4895-a263-dfe580a60b95

Januari 2025

Het is al meer dan 50 jaar geleden dat er begonnen is met het kamperen naast de historische boerderij Klein Ruwinkel. In de loop der jaren is de camping getransformeerd tot compleet vakantiepark zoals u het nu kent. Om dit heugelijke feit te vieren geven wij in januari een korting van maar liefst 50% op een week, midweek of weekendverblijf! 

Bekijk de Januari korting (50%) hier

Februari 2025

In februari krijgen we vaak al een glimp van de lente te zien. Zo bloeien natuurlijk de krokussen altijd in deze periode. Kom in februari vast genieten van wat de lente straks te bieden heeft. Boek uw voorjaarsvakantie op ons park. 

Bekijk onze februari aanbiedingen hier

DSCF7498 (1)


Winter op Landgoed Ruwinkel

Op Landgoed Ruwinkel hebben we zelfs een eigen benaming voor deze periode... kom Ruwinteren!

Zo wandelt u vanaf het vakantiepark zo de bossen in, over het boerenland over. Een geweldige omgeving om de winterrijke omgeving te ontdekken. Genoeg kou gehad? Warm op in uw chalet of vakantiehuis met open haard. Even eruit? Kom een heerlijke kop warme chocolademelk drinken bij de Bread&Breakfast.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden op Landgoed Ruwinkel

Ruwinter landgoed

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof