Genieten van de natuur

Jammie dat is lekker!

Fietsen door de Gelderse Vallei

Genieten van vakantie als 50 plusser

Met nog geen 10 kilometer verwijderd van het geografisch middelpunt van Nederland Lunteren ligt vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Gezien de locatie, tussen twee Nationaal Parken in (de Utrechtse Heuvelrug & de Veluwe), midden in de natuur van boerenland én bos met leuke dorpjes in de buurt maar waarbij steden als Amersfoort, Veenendaal, Utrecht en Arnhem op korte rijafstand liggen dé ideale plek om met vrienden of familie voor een weekendje weg af te spreken. Hierdoor zitten onze weekenden vaak vol.

De rust van de Midweek

Wilt u liever op een rustiger moment genieten van rust en ruimte en alles wat de natuur te bieden heeft is dan is het wellicht interessant om een midweek verblijf bij ons te boeken! Tijdens de midweken verblijven vaak geen groepen mensen of heel veel kinderen. Boek uw vakantie op Landgoed Ruwinkel en geniet geheel naar uw eigen wens van dit unieke vakantieadres.

  • Actieve vakantie met wandelen over de Klompenpaden, fietsen aan de hand van de fietsknooppunten of doe mee aan de aquafitness
  • Culinaire vakantie lekker ontbijten bij Bread & Breakfast, lunchen bij Pannenkoekenboerderij Grietje of dineren bij Juffrouw Tok.
  • Culturele vakantie ontdek kastelen en paleizen, of één van de vele musea in deze cultuurrijke regio 
  • Ontspan vakantie of luier gewoon lekker

Midweken in mei 2019

Midweek maandag 20 mei 2019  Beperkte beschikbaarheid

Midweek maandag 27 mei 2019 Beperkte beschikbaarheid

Pre hemelvaart Midweek van maandag 27 mei tot woensdag 28 mei 

Midweek maandag 3 juni 2019

Korte midweek na Pinksteren dinsdag 11 juni 2019

*Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten en excl. € 19,95 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en toeristenbelasting.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie