<a href="https://www.landgoedruwinkel.nl/nl/vakantiehuizen">Zoek &amp; Boek</a>

Ontdek dierenpark Amersfoort

Zomer

Boek uw dagje uit

Om uw vakantie op Landgoed Ruwinkel te veraangenamen hebben wij een aantal tips voor uitjes met kids (of zonder kan natuurlijk ook) op een rij gezet zodat u zich alvast kan laten inspireren.

Het Henschotermeer

Uw vakantie op Landgoed Ruwinkel is niet compleet als u niet op het Henschotermeer bent geweest! Deze magische plek is ideaal voor een dag heerlijk zonnen op de witte zandstranden of lekker te zwemmen in het kraakheldere water. 

Bekijk onze Henschotermeer pagina

De Dierentuinen

In het midden van Nederland kunt u bijna elke werkdag naar een andere dierentuin. Ouwehands Dierenpark, de Apenheul, Burgers Zoo, het Dolfinarium en Dierenpark Amersfoort. Voor een regenachtige dag is Burgers Zoo een super leuk alternatief omdat veel van de dieren in één van de overdekte werelden verblijven maar ook Ouwehands Dierenpark is voor de kleinste onder ons leuk op regenachtige dag vanwege het overdekte speelparadijs Ravotapia.

Bekijk onze dierentuinen pagina

Musea

Ontspanning, rust, reflectie en bezinning na het bezoek aan een museum. Vanaf Landgoed Ruwinkel zijn er superveel musea te bezoeken. Van de grote musea zoals het Openlucht Museum Arnhem of de Nationaal Militair Museum tot super lieve kleine musea als het vingerhoedjesmuseum.

Bekijk onze musea pagina

Sauna & Welness

de welnesscentra in Nederland  Heerlijk een dagje genieten van de sauna, stoombad, opgietingen en nog meer! Een dagje ontspannen maakt uw vakantie helemaal compleet. Boek alvast online uw dagje in één van de welness.

Bekijk onze welness pagina

Op zoek naar een verblijf op Landgoed Ruwinkel?
Boek hier uw vakantie

Fietsen

Fietsen

Wandelen

nordic walken landgoed ruwinkel

Wandelen

Dierentuinen

Reuzenpanda Ouwehands Dierenpark.jpg

Dierentuinen

Museums

Speelgoed_Treinstation[1].jpg

Museums

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof