restaurants 

Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

restaurants 

Eten

Lekker eten in de Gelderse Vallei

De Gelderse Vallei is de plek waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten. In het midden van het land kunt u vele kanten op voor een culinair uitje. Op Landgoed Ruwinkel zelf kunt u de lekkerste Kip Piri Piri eten bij ons familie restaurant Juffrouw Tok of genieten van de dikste pannenkoeken bij Pannenkoekenboerderij Grietje. Zin in een snack? Bij de Friterie kunt u terecht voor lekkere oerhollandse snacks. Ontbijten of lunchen kunt u gezellig komen doen bij onze Bread & Breakfast. Hier vindt u allerlei lekkere dingen met als basis het brood van de lokale bakker Frentz. 

Lees verder over restaurant Juffrouw Tok

Lees verder over Pannenkoekenboerderij Grietje

Lees verder over Ruwinkels Bread & Breakfast

In de dorpen om Landgoed Ruwinkel heen zoals Scherpenzeel, Renswoude én Woudenberg vindt u de volgende restaurants

Scherpenzeel

Eetcafé ‘’De Kromme Hoek’’

Onze favoriet in het dorp Scherpenzeel: voor lunch, diner, avondje uit of zomaar een drankje. Zowel binnen als buiten kunt u zitten, een heerlijk eetcafé voor ieder wat wils! Lokaal ook zeer populair dus maakt u alstublieft een reservering.

Op dinsdag gesloten, woensdag t/m maandag geopend vanaf 11.00 uur.
Marktstraat 23, Scherpenzeel, 033 – 277 27 59
Ongeveer 3 km van het park gelegen.

Restaurant “Prinsheerlijk”
Op het gezellige terras van Prinsheerlijk Scherpenzeel kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes. De menukaart bevat gerechten bereid met verse producten voor een mooie prijs. Van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur voor een kopje koffie en gebak. Om 12.00 uur gaat de keuken open, zodat u aan kunt schuiven voor een heerlijke lunch of diner.

Plein 1940 187, Scherpenzeel, 033- 277 31 88
Ongeveer 3 km van het park gelegen.

Chinees ‘’De Lange Muur’’
Bestel hier alles wat u bij een Chinees kunt bestellen. U kunt u in het restaurant dineren maar ook is er de mogelijkheid om uw maaltijd te bestellen en deze af te halen.
Dagelijks geopend, maandag t/m vrijdag vanaf 16:00 uur, zaterdag en zondag vanaf 11:30 uur.

Dorpsstraat 237, Scherpenzeel, 033 - 277 37 17

Ongeveer 3 km van het park gelegen.

Renswoude

Restaurant ‘’De Dennen’’
U wordt hier hartelijk ontvangen voor een kopje koffie, een lunch, maar ook voor een heerlijk, uitgebreid en betaalbaar diner in het gemoedelijke à la carte restaurant. U kunt gebruik maken van het wekelijks wisselend 3-gangenmenu of een keuze maken uit de verschillende goede à la carte gerechten. De keuken is gevarieerd en volgt de seizoenen.

Op maandag gesloten, dinsdag t/m zondag  geopend vanaf 10.30 uur.
Utrechtseweg 34, Renswoude, 0318 – 57 12 74
Ongeveer 1,5 km van het park gelegen.

Restaurant ‘’De Hof’’
Voorafgaand aan uw diner kunt u een aperitief gebruiken in de sfeervolle Aperitiefbar. Terwijl u dineert in het restaurant, kunnen de kinderen terecht in de speelkelder, waar ze zich goed kunnen vermaken. Het à la carte restaurant maakt dineren tot een belevenis voor u en de kinderen. Maandag gesloten, overige dagen geopend vanaf 9.30 uur.
Arnhemseweg 3, Renswoude, 0318 - 57 12 13
Ongeveer 4.5 km van het park gelegen.

Woudenberg

Restaurant ‘’Ribhouse Texas’’

In verband met een brand is Texas Ribhouse Woudenberg tijdelijk gesloten! We wensen hen een spoedig herstel
Wij zijn fan van Ribhouse Texas! Al bij binnenkomst waant u zich in het wilde westen. Een gezellig restaurant voor het gehele gezin. U wordt bediend door de cowboys. Ontdek de gezellige sfeer in het restaurant. Specialiteiten zijn het gegrilde vlees, spareribs en andere overheerlijke gerechten voor ieder wat wils. Kortom lekker eten en drinken, ook leuk voor een gewoon avondje uit. Dagelijks geopend.
Stationsweg West 33-35, Woudenberg, 033 – 286 1281
Ongeveer 9 km van het park gelegen.

Ietsje verder maar wel de moeite waard

Restaurant ‘’Chardonnay’
Nieuw in Leusden: restaurant Chardonnay. Wilt u heerlijk uw buikje rond eten? Dat kan bij restaurant Chardonnay. Super lekker eten in een gezellige ambiance. Zeker de moeite waard. 

Postweg 1, Leusden 033 – 303 7335

Ongeveer 9 km van het park gelegen.

Juffrouw Tok Ede
Midden op de Ginkelse Heide bij Ede vindt u restaurant Juffrouw Tok. Heerlijk Kip Piri Piri eten (het succes gerecht) of één van de andere lekker a la carte gerechten.  
Verlengde Arnhemseweg 101, Ede 0318 616 900

Ongeveer 14 km van het park gelegen. 

Restaurant Habibi

De marokkaanse keuken is één van de beste keukens van de wereld. Ga het zelf ontdekken bij restaurant Habibi in Amersfoort.

Krommestraat 45, Amersfoort 033 8795452

Ongeveer 17 km van het park gelegen

Sushi Kiyoshi  

Onze favoriete sushi in de regio: Kiyoshi in Veenendaal. 

Kees Stipplein 3, Veenendaal 0318 - 565801

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof