Team Ruwinkel!

Onze tips voor leukste adresjes in de buurt

Als u met vakantie bent wilt u natuurlijk niet uw tijd verdoen met het zoeken naar de beste en leukste winkels in de omgeving van het park om boodschappen te doen of gewoon even lekker wilt shoppen. Waar kunt u naast het heerlijke eten op het park bij Juffrouw Tok en Pannenkoekenboerderij Grietje buiten het park nog lekker eten?

Landgoed Ruwinkel ligt op ongeveer 3 kilometer van het hartje van het dorp Scherpenzeel. Als u ons park afrijdt dan kan u zowel links af (en bij de grote weg weer links af) of rechts af (en bij de grote weg weer rechts af): overigens hebben we zelf de voorkeur voor links af omdat de grote weg iets overzichtelijker (en daardoor verkeersveiliger) is.

albert heijn woudenberg

Albert Heijn Woudenberg - 9,0 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Ook op vakantie naar de Appie? Dat kan bij de dichtsbijzijnde Albert Heijn in Woudenberg. Midden in het buurdorp van Scherpenzeel vindt u deze vestiging op de Dorpsstraat 27. Naast de Albert Heijn vindt u ruime parkeergelegenheid maar vergeet niet uw blauwe parkeerkaart te gebruiken.

Voor meer informatie over de Albert Heijn Woudenberg vindt u hier

logo-6

De pyramide van Austerlitz - 13,9 kilometer van het park

De Pyramide van Austerlitz is een begrip. Naast de historische plek van de pyramide die door de Franse troepen ten tijden van Napoleon gebouwd is vindt u ook een speeltuin compleet met luna attracties en een pannenkoeken restaurant. De Pyramide is ook een ideale startplek om een mooie wandeling door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug te maken. 

Hier bezoekt u de officiele website van de pyramide.

de lange muur

Chinees Indisch restaurant de Lange Muur - 3 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Wie houdt er niet van een ouderwets avondje chinezen? Aan de dorpsstraat 237 in Scherpenzeel vindt u restaurant de Lange Muur voor de bekende klassiekers als Babi Pangang, Fou Yong Hai en Tjap Tjoi maar ook voor specialiteiten zoals Chau San Sin of Hu Hsiang Youk 

U parkeert in de buurt maar let op vergeet op vrijdag en zaterdag niet uw blauwe parkeerkaart in te stellen. 

Bezoek de website van de Lange Muur hier

krommehoek

Restaurant de Kromme Hoek - 3 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Een van onze favoriete restaurant in de directe omgeving van ons vakantiepark vindt u midden in het dorp scherpenzeel dit lokale begrip. Reserveren is zeer aan te bevelen.

U vindt de kromme hoek op de Marktstraat 23. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid: vergeet op vrijdag en zaterdag niet uw  blauwe parkeerkaart in te stellen. 

Bezoek de website van de Kromme Hoek hier

jumbo mudde

Jumbo Scherpenzeel - 2,6 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Midden in Scherpenzeel op Markstraat 11 vindt u een filiaal van de Jumbo. Voor de supermarkt vindt u ruime parkeergelegenheid. Let op : op de vrijdag en zaterdag moet u gebruik maken van de blauwe parkeerkaart in het centrum van Scherpenzeel dus ook op de parkeerplaats bij de Jumbo.

Meer informatie Jumbo Scherpenzeel vindt u hier

hoogvliet

Hoogvliet Woudenberg - 5,5 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Waar vroeger ooit het treinstation Scherpenzeel - Woudenberg was vindt u nu de nieuwgebouwde supermarkt Hoogvliet. Met een ruim assortiment en ruime gratis parkeergelegenheid is het goed boodschappen doen. 

Voor meer informatie Hoogvliet vindt u hier

ribhouse texas

Ribhous Texas Woudenberg - 8,6 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Howdee cowboys & cowgirls, in Woudenberg aan de Stationsweg 33 - 35 vinden jullie Amerikaans grill restaurant Ribhouse Texas. Het restaurant heeft eigen parkeergelegenheid maar maak wel van te voren een reservering want het is een populair restaurant.

Meer informatie Ribhouse Texas vindt u hier

frentz-logo-headerEchte bakker Frentz - 3,0 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Onze broodjes komen van echte bakker Frentz gevestigd op Plein 1940 nummer 181 vlakbij de oude historische kerktoren in Scherpenzeel. Naast al het lekker brood vindt u ook een ruim assortiment aan gebak. Heeft u iets te vieren en wilt u een taart bestel deze dan van te voren. Op vrijdagen kunt u de lokale traktatie kopen: haantjepik  Voor meer informatie echte bakker Frentz vindt u hier

sphinx

Grillroom restaurant Sphinx - 3 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Van pizza, pasta tot aan shoarma of een kapsalon. Een autoriteit in Scherpenzeel is Grillroom restaurant Sphinx. U parkeert in de buurt, bijvoorbeeld op plein 1940 (vergeet op vrijdag en zaterdag niet uw blauwe parkeerkaart neer te leggen) U kunt zowel ter plekke eten of afhalen. Bezoek de website van Sphinx

Bezoek de website van Sphinx.

prins heerlijk

Restaurant Prins Heerlijk - 3 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Restaurant Prins Heerlijk - 3 kilometer van Landgoed Ruwinkel Op plein 1940 naast de oude kerk in Scherpenzeel kunt u heerlijk eten bij restaurant Prins Heerlijk. U parkeert voor de deur op Plein 1940 maar vergeet op vrijdag en zaterdag niet uw blauwe parkeerkaart in te stellen. Bezoek de website Prins Heerlijk hier

Bezoek de webisite van Prins Heerlijk hier

mitra

Drankenspeciaalwinkel Mitra  - 3 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Mitra behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra Scherpenzeel ben je aan het juiste adres!

Dorpsstraat 172, 3925 KG Scherpenzeel

Bezoek de website van Mitra ter burg

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie