Bos & boerenland 

Vakantiepark nabij het bos

Welkom bij ons vakantiepark, gelegen nabij het prachtige bosrijke gebied van Scherpenzeel, Gelderland. Ons park biedt de ideale locatie voor een heerlijke vakantie in de natuur, waarbij je kunt genieten van de rust en ruimte om je heen.

Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden het comfort dat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Of je nu met je gezin, partner of vrienden komt, er is voor iedereen wat te doen. Zo kun je vanaf ons park direct de klompenpaden bewandelen, die je door de prachtige omgeving van Scherpenzeel en omstreken leiden. Ook voor mountainbikers is dit een waar paradijs. De vele routes door de bossen en over de heuvels van de Utrechtse Heuvelrug bieden uitdaging voor beginners en gevorderden.

Op korte afstand van ons park vind je het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit park is met recht een uniek natuurgebied te noemen. De uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen vormen samen een bijzonder landschap dat je niet snel ergens anders tegenkomt. Je kunt hier diverse diersoorten spotten, zoals edelherten, reeën, wilde zwijnen en vossen. Ook zijn er verschillende vogelsoorten te vinden, waaronder de zeldzame raaf en de buizerd.

Maak een wandeling door het park, breng een bezoek aan het Kröller-Müller Museum of ga op safari met de boswachter om deze prachtige dieren te bewonderen. Na een actieve dag in de natuur kun je tot rust komen in een van onze comfortabele accommodaties. Of je nu kiest voor een knusse bungalow of een luxe villa, je kunt rekenen op een aangenaam verblijf. Ons park beschikt daarnaast over diverse faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad, speeltuin, tennisbaan en restaurant.

Kortom, ons vakantiepark biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en actieve vakantie midden in de natuur. Kom bij ons genieten van al het moois dat Scherpenzeel, de Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park De Hoge Veluwe te bieden hebben en laat je verrassen door de rust en ruimte om je heen.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof