Prijsvoorbeelden

Ontdek de wereld van de Krijgsmacht

Prijsvoorbeelden

vakantie

wat te doen

Het is natuurlijk fijn om in een andere omgeving te zijn tijdens uw vakantie. Landgoed Ruwinkel ligt midden in de Gelderse Vallei: het boerengebied tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe. Zo midden in het land kunt u alle kanten op voor een leuk uitje. 

Landgoed Ruwinkel ligt dicht nabij het geografische midden van het land. U vindt dit punt in het buurdorp Lunteren. Ga hier zeker een dagje kijken als u op ons park verblijft. 

  • Dierentuinen   Altijd leuk: een dagje dierentuin. Het midden van het land kent maar liefst vier landelijk bekende dierenparken die uw bezoek waard zijn: de keuze is reuze (panda) dus u moet zeker nog een keertje bij ons terug komen om te logeren.
  • Fietsen  Fietsen is naast enorm gezond ook zeer ontspannend op vakantie. Op fiets snelheid ziet u nu eenmaal veel meer dan in de auto. De directe omgeving van Landgoed Ruwinkel is bezaaid met leuke dorpen en gezellige kleine steden, tal van kastelen, paleizen maar ook interessante museums, u fietst er dus zo naar toe. Bij aankomst krijgt u als gast van Landgoed Ruwinkel gratis onze eigen fietsknooppuntenkaart om uw route naar uw dagje uit zelf te plannen.   
  •  Museums.  Het nationaal Militair museum in Soesterberg, Het openlucht museum in Arnhem, Het Kröller Müller museum in Otterloo, Paleis het Loo, infocentrum Grebbelinie zijn zo de wat meer bekende namen van museums in de buurt van Landgoed Ruwinkel maar bent al in het Mondriaanhuis geweest in Amersfoort of Kamp Amersfoort of bij onze lokale trots: het pluimvee museum en het Oude Ambachten & Speelgoed museum in Barneveld of het vingerhoedjes museum in Veenendaal. 
  • Wandelen
  • Zwemmen

Boek uw vakantie hier

Dierentuinen

Reuzenpanda Ouwehands Dierenpark.jpg

Dierentuinen

Fietsen

Fietsen

Museums

Speelgoed_Treinstation[1].jpg

Museums

Wandelen

nordic walken landgoed ruwinkel

Wandelen

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof