Zwemmen op Ruwinkel

Lekker zwemmen op vakantie

Zwemmen op Ruwinkel

Waterpret

Zooooo veel te doen op vakantie

Wij prijzen ons gelukkig met onze ideale ligging: want midden tussen het bos en boerenland maar ook midden in het land ben je nergens ver weg en toch er helemaal tussen uit!

Hier onder zullen we het een en andere vertellen over de vele spannende avonturen en bezienswaardigheden die je in de buurt kunt ontdekken. Of je nu een liefhebber bent van natuur, geschiedenis, cultuur of gewoon plezier wilt hebben met het hele gezin, onze omgeving biedt voor elk wat wils.

Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verkennen:

Fietse vriendinnen natuur 2022DSC_1867tennis baan tennisbaan 907A0887

  1. Nationale Parken: Verken de adembenemende schoonheid van de omliggende nationale parken, zoals Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wandel of fiets door uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige landschappen.

  2. Dierentuin: Breng een bezoek aan de nabijgelegen dierentuinen, zoals Ouwehands Dierenpark Rhenen, Dierenpark Amersfoort en Burgers Zoo in Arnhem. Ontmoet exotische dieren en leer meer over hun leefgebieden en gewoonten.

  3. Musea: Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van de regio in de verschillende musea. Bezoek het Kröller-Müller Museum met zijn prachtige kunstcollectie en beeldentuin, of verken het Nederlands Openluchtmuseum om een stap terug in de tijd te zetten.

  4. Monumenten: Verken historische monumenten zoals Kasteel Amerongen en Paleis Soestdijk. Bewonder de prachtige architectuur en leer meer over de rijke erfgoedgeschiedenis.

  5. Leuke steden: Maak een uitstapje naar charmante steden zoals Amersfoort, Utrecht en Arnhem. Ontdek sfeervolle straatjes, historische gebouwen, levendige markten en bruisende winkelstraten.

  6. Speeltuinen: Voor gezinsplezier zijn er verschillende speeltuinen in de buurt, zoals Schateiland Zeumeren en De Pyramide van Austerlitz. Laat de kinderen ravotten, klimmen en glijden terwijl jij ontspant.

  7. Zwemmen: Neem een verfrissende duik en geniet van waterpret in ons eigen intieme zwembad of bezoek Zwembad 't Willaer in Scherpenzeel (als gast van Landgoed Ruwinkel kunt u een toegangskaartje af te halen op de receptie), waar je kunt plonsen in het verkwikkende water en van de glijbanen kunt suizen. Of ontdek het schitterende Henschotermeer al waar u zich waant in de cariben er is volop zwemplezier in de buurt van Landgoed Ruwinkel!

kids zwembad 907A0974kids speeltuin ruwinkel 907A9063Kids midget golf 907A9995

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die onze prachtige omgeving te bieden heeft. Bij Landgoed Ruwinkel ben je omringd door eindeloze avonturen en culturele schatten. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag met meer informatie en tips om je verblijf onvergetelijk te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer details en aanbevelingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen de schatten van onze regio te ontdekken!

Boek je vakantie hier

Fietsen

Fietsen

Dierentuinen

Reuzenpanda Ouwehands Dierenpark.jpg

Dierentuinen

Wandelen

nordic walken landgoed ruwinkel

Wandelen

Museums

Speelgoed_Treinstation[1].jpg

Museums

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof