Lees meer!

Feest met de familie in de 8 persoons Premium!

Lees meer!

Groot!

Familieweekend in een tienpersoons villa!

LEES MEER !

€ 645,-

Lees eten!

Boerenlandontbijt daar begint je de dag goed mee!

Lees eten!

Lekker!

Familieweekend

Op zoek naar een centraal gelegen plek voor een gezellig weekend met de hele familie? In het hart van Nederland ligt midden in de Gelderse Vallei het dorpje Scherpenzeel, alwaar tussen het boerenland en het bos Landgoed Ruwinkel gelegen is. Een compleet vakantiepark gebouwd rondom de oude boerderij "Klein Ruwinkel". Dé ideale ontmoetingsplek voor een groeps reünie!

  • bezoek de nabij gelegen nationaal parken de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe
  • maak een mooie fietstocht door de Gelderse Vallei 
  • ontdek één van de paleizen, kastelen of landhuizen zoals Paleis Soestdijk, Huis Doorn of Kasteel Amerongen
  • bevrijd uwzelf uit de escaperoom de Kippenschuur of the circle 

Boek een 8 persoons bungalow

Boek een 10 persoons landhuis

Groepsaccommodaties 

  • het  10 persoons landhuis is maar liefst 200 moppervlakte groot!
  • en beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers en een zeer ruime woonkamer.
  • onze acht persoons premium bungalow: is 133 m2  groot en beschikt over vier slaapkamers, compleet met nieuwe keuken met designer koelkast van Smeg.
  • Mocht uw groep uit een ander aantal personen bestaan dan kan er natuurlijk gecombineerd worden qua accommodaties: zo kunt met een achtpersoons premium én een vierpersoons vakantiehuis luxe al twaalf mensen accommoderen plus dat u in de luxe gebruik kunt maken van de sauna. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken voor uw familieweekend of familieweek weg. 

Wilt u twee of meerdere bungalows huren en gezellig naast elkaar logeren? Dan krijgt u van ons gratis de voorkeurstoeslag! 

Boek een 8 persoons bungalow

Boek een 10 persoons landhuis

Outdooractiviteiten

De omgeving van de Gelderse Vallei is ideaal om te fietsen of te wandelen over één van de vele Klompenpaden (bewegwijzerde wandelingen over onverharde paden en door bos en weilanden) maar er valt nog veel meer leuks te beleven in deze regio. Kanoën op het Valleikanaal of loop een GPS/MP3 route op de Grebbelinie al deze activiteiten kunt u in overleg samenstellen met de specialist hiervoor : Madventure! in Scherpenzeel

Boek een 8 persoons bungalow

Boek een 10 persoons landhuis

Maar niet alleen Madventure staat synoniem voor gezellige activiteiten. Ook Bij Aaltje aan de linie heeft voldoende aanbod voor u! Zeker zo bijzonder en super gezellig om te doen: Escaperoom bij Aaltje! Uniek in zijn soort. Wie lukt het om binnen de gestelde tijd zichzelf te bevrijden uit Aaltjes escaperoom? Aaltje heeft nog veel meer activiteiten zoals de sapnnende game 'de Bom' en nog veel meer: check Aaltje haar website! 

Kookworkshop 

Tijdens een groepsweekend moet er natuurlijk ook gegeten worden. Dat kan natuurlijk uiteten worden in één van de op het park aanwezige restaurants of één van de partner restaurants. Wat wellicht nog leuker is : een kookworkshop van Hetty Deunk van Kookstudio: Wat maak je menu? Dit kan zowel op locatie als bij u in de bungalow. Neem contact op met Hetty om uw wensen door te spreken.

Boek uw groepsaccomodatie hier: 

Boek een 8 persoons bungalow

Boek een 10 persoons landhuis

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof