Familieweekend in een tienpersoons villa!

LEES MEER !

€ 645,-

Lees meer!

Feest met de familie in de 8 persoons Premium!

Lees meer!

Groot!

Familieweekend

Op zoek naar een centraal gelegen plek voor een gezellig weekend met de hele familie? In het hart van Nederland ligt midden in de Gelderse Vallei het dorpje Scherpenzeel, alwaar tussen het boerenland en het bos Landgoed Ruwinkel gelegen is. Een compleet vakantiepark gebouwd rondom de oude boerderij "Klein Ruwinkel". Dé ideale ontmoetingsplek voor een groeps reünie!

De omgeving van Landgoed Ruwinkel is een bijzonders stukje Nederland. Op het grensgebied tussen de provincie Utrecht en Gelderland is het goed toefen. Naast dat er maar liefst twee Nationaal Parken in de buurt zijn (Utrechtse Heuvelrug én de Hoge Veluwe) liggen er leuke kleine dorpjes en een charmante middeleeuwse stad op fietsafstand. Ook is deze regio bezaaid met paleizen, kastelen en landhuizen: wat dacht u van paleis Soestdijk, Huize Scherpenzeel, Kasteel Amerongen of paleis 't Loo?  

Boek uw groepsaccommodatie hier

Groepsaccommodaties 

De grootste groepsaccommodatie op Landgoed Ruwinkel is het 10 personen landhuis van maar liefst 200 moppervlakte groot! Het landhuis heeft vijf slaapkamers en twee badkamers en een zeer ruime woonkamer. Is uw groep iets kleiner? Overweeg dan onze acht persoons premium bungalow: vier slaapkamers, compleet met nieuwe keuken met designer koelkast van Smeg. Mocht uw groep uit een ander aantal personen bestaan dan kan er natuurlijk gecombineerd worden qua accommodaties: zo kunt een achtpersoons premium én een vierpersoons vakantiehuis luxe al twaalf mensen accommoderen plus dat u in de luxe gebruik kunt maken van de sauna. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken voor uw familieweekend of familieweek weg. 

Wilt u twee of meerdere bungalows huren en gezellig naast elkaar logeren? Dan krijgt u van ons gratis de voorkeurstoeslag! 

Outdooractiviteiten

De omgeving van de Gelderse Vallei is ideaal om te fietsen of te wandelen over één van de vele Klompenpaden (bewegwijzerde wandelingen over onverharde paden en door bos en weilanden) maar er valt nog veel meer leuks te beleven in deze regio. Kanoën op het Valleikanaal of loop een GPS/MP3 route op de Grebbelinie al deze activiteiten kunt u in overleg samenstellen met de specialist hiervoor : Madventure! in Scherpenzeel

Boek uw groepsaccommodatie hier

Maar niet alleen Madventure staat synoniem voor gezellige activiteiten. Ook Aaltje aan de linie heeft voldoende aanbod voor u! Zeker zo bijzonder en super gezellig om te doen: Escaperoom de Kippenschuur! Uniek in zijn soort. Wie lukt het om binnen de gestelde tijd zichzelf te bevrijden uit Aaltje haar kIppenschuur? Aaltje heeft nog veel meer activiteiten zoals een "Wie is de mol spel" en nog veel meer: check Aaltje haar website! 

Kookworkshop 

Tijdens een groepsweekend moet er natuurlijk ook gegeten worden. Dat kan natuurlijk uiteten worden in één van de op het park aanwezige restaurants of één van de partner restaurants. Wat wellicht nog leuker is : een kookworkshop van Hetty Deunk van Kookstudio: Wat maak je menu? Dit kan zowel op locatie als bij u in de bungalow. Neem contact op met Hetty om uw wensen door te spreken.

Boek uw groepsaccomodatie hier: 

Week, weekend of midweek 

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie