Zwemmen op Ruwinkel

Lekker zwemmen op vakantie

Zwemmen op Ruwinkel

Waterpret

Van alles te doen

Midget golf op Landgoed Ruwinkel

Van alles te doen

Fun!

Zoek & boek

Samen genieten op de fiets

Zoek & boek

Fietsen

Wat gaat u na het ontbijt doen?

Samen genieten van het ontbijt op vakantie! 

Wat gaat u na het ontbijt doen?

Leuk

Lekker op het terras van het Erf van Ruwinkel

Genieten in de tuin

Er op uit in de natuur

Op de fiets in de omgeving

Landhuis

10 persoons Landhuis 

Landhuis

Villa

Bewegwijzering

Schermafbeelding 2014-10-29 om 18.50.52.pngwoensdag 29 oktober 2014 18:55

Op 1 januari 2015 lanceren wij ons eigen merk: Landgoed Ruwinkel! Een kleinschalig, rustig en onafhankelijk bungalowpark in de Gelderse Vallei met twee nationaal parken in de directe nabijheid. Wat fijn dat u onze gast wilt zijn en wij hopen dat u van de regionale natuur en cultuur zult genieten en niet te vergeten al het lekkers van de biologische streekboerderijen! Welkom in de Foodvalley!

De provincie Gelderland is recent door de lezers van fietsen123.nl uitverkozen tot beste fietsprovincie! Hoewel scherpenzeel op de uiterste westelijke provinciegrens ligt vinden wij deze verkiezing meer dan terecht: de provincie is dan ook op dit moment nog bezig met het creëren van een veilige oversteekplaats op de provinciale weg tussen Scherpenzeel en Barneveld.

In verband met deze werkzaamheden zien wij de veilige gelegenheid om alvast, indien mogelijk, onze bewegwijzeringsborden aan te passen van Landal naar Landgoed. Mocht u bij ons verblijven als Landal gast: houdt u dan bij uw reis rekening mee dat u in plaats van Landal Klein Ruwinkel de borden Landgoed Ruwinkel kunt tegen komen.

Alvast een hele prettige reis gewenst en tot ziens!

« Terug

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie