Biologische groente en fruittas

Midden in Nederland ligt de Gelderse Vallei, het gebied tussen Nationaal Park de Utrechtste Heuvelrug én Nationaal Park de Hoge Veluwe. In het centrum van de Gelderse Vallei vindt u de plaats Scherpenzeel, Parel van Gelderland. In dit Gelderse dorpje kunt u heerlijk vakantie vieren op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Ontstaan rondom de oude boerderij "Klein Ruwinkel" vindt u 3 landhuizen, 30 chalets en 87 vakantiehuizen. Tegenover het Landgoed loopt u zo het bos in maar het boerenleven is nooit ver weg. 

Boek hier uw vakantie

 Biologisch landbouwbedrijf Ruimzicht

Op de Barneveldseweg tussen Barneveld en Scherpenzeel vindt u Biologisch landbouwbedrijf Ruimzicht. Bij de boerderij vindt u een klein winkeltje waar rechtstreeks van het land wordt verkocht of zelf gebakken koek en brood in het weekend. Breng een bezoekje aan dit leuke winkeltje en ontmoet de boer & boerin.  

Biologische groente - & fruittas

Sinds 2015 kunt u bij Landgoed Ruwinkel een biologische groente- & fruittas bestellen. Biologisch geteelde groente en fruit uit de Gelderse vallei, direct van de akker van biologische landbouwboerderij Ruimzicht. De boer doet er alles aan om zoveel mogelijk groente en fruit van het seizoen in deze verrassingstas te stoppen. Uw creativiteit wordt uitgedaagd doordat er regelmatig minder bekende groente wordt aangeboden. Er zijn dan recepten of bereidingstips toegevoegd.

Heeft u al een reservering? Dan kunt u de groente & fruittas bestellen in uw Mijn Ruwinkel

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof