Vrijstaande vakantiehuizen 

Rust en ruimte in de Gelderse Vallei

Vrijstaande vakantiehuizen 

2020

coronavirus

Update 27 Maart 2020, 07:30 uur
Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.


Uiteraard houdt Landgoed Ruwinkel de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en buitenlandse autoriteiten nauwlettend in de gaten.

  • De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Landgoed Ruwinkel bovenaan.
  • Conform de landelijke maatregelen zijn onze restaurants en het zwembad gesloten tot nader bericht. 
  • Er kan nog wel eten afgehaald worden in de restaurants
  • Ook bezorgen al onze restaurants op het park bij u aan de vrijstaande bungalow 
  • Omboekservice in 2020

Veelgestelde vragen

Kan ik nog op uw vakantiepark verblijven?

Ja zeker dat kan! Al onze vakantie accommodaties zijn vrijstaand en staan op een ruim perceel. De schoonmaak besteedt extra aandacht aan alle handcontactpunten in een vakantiewoning zoals deur en kastknoppen. Het linnengoed wordt op 60 graden Celsius gewassen waardoor alle virussen en bactiëren gedood worden. Dus als u van lange wandelingen of fietstochten houdt dan bent u op het goede adres. 

Zijn de restauarants geopend?

De restaurants zijn tot nader bericht gesloten conform de landelijke richtlijnen: wel zullen onze restaurants indien gewenst de maaltijden bij u bezorgen maar er kan ook afgehaald worden: help onze horeca en maak hier gebruik van!

Kan ik nog zwemmen?

Helaas ook het zwembad is gesloten tot nader bericht. Wandelen en fietsen in de omgeving kan wel. Het is rustig in onze omgeving en houd sowieso afstand.

Mag ik de beesten aaien in de dierenweide?

Het covid19 (corona) virus is niet van mens op dier overdraagbaar. U mag en kan dus met gerust hart de dieren aaien. Wel adivseren we u na het aaien van de beesten uw handen te wassen. 

Wat kan ik nog doen tijdens mijn vakantie?

Naast genieten van de rust & ruimte kunt u gaan wandelen en fietsen in de omgeving. Tegenover ons park ligt één van de vele Klompenpaden die onze regio rijk is. Klompenpaden zijn bewegwijzerde wandelroutes door bos, natuur en boerenland. Bekijk de site van de Klompenpaden voor alle mogelijkheden.  Verder kunt u nog steeds midgetgolven of tennisen. U kunt nog steeds genieten van de dikste pannenkoeken van Pannenkoekenboerderij Grietje of de lekkerste Kip Piri Piri van juffrouw Tok: bezorgd of door u zelf afgehaald.

Is de receptie geopend tijdens mijn vakantie?

De receptie is geopend maar we verzoeken u vriendelijk naast het ophalen van de sleutel zo veel mogelijk telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen ten einde om het aantal contact momenten te beperken. In uw vakantie accommodatie staat een telefoon waarmee u contact op kunt nemen met de receptie.

Kan ik nog broodjes of de krant ophalen bij de receptie?

Wij bezorgen tijdelijk gratis de door u bestelde broodjes. U kunt hier tevens ook de krant bij bestellen. Wij hangen de broodjes voor 9 uur aan uw deur! 

Last minute

Omboeken en annuleren

Vanwege het Coronavirus hebben we een tijdelijke aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Vanaf heden is het ook mogelijk om binnen 28 dagen voor vertrek de boeking te verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief reisadvies of vluchten die niet meer mogelijk zijn. 

Vraag en antwoord aangaande omboeken en annuleren

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen? 

Bekijk onze reguliere annuleringsvoorwaarden  Annuleren kan alleen per email: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie naar een anderde periode verplaatsen?

U mag u vakantie verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hogen. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Wilt u zo vriendelijk zijn een email te sturen naar: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus op mijn vakantiebestemming mijn vakantie afbreken. Worden de niet genoten vakantiedagen vergoed?

Uw reis- en/of annulerinsverzerkering geeft u hier uitsluitsel over. Heeft u een de annuleringsverzekering bij uw boeking afgesloten dan kunt u terecht bij : recreatieverzekeringen.nl 

Telefonische overbelasting

Gezien de uitdagende omstandigheden ontvangen we op dit moment veel telefoontjes van gasten. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u niet wordt geplaatst naar de wachtrij. Wij verzoeken u vriendelijk om zo veel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen: middels email of whatsapp. Dank u wel voor uw begrip.

Vrijstaand vakantiehuis boeken

bungalow gespiegeld.png

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie