Vrijstaande vakantiehuizen

Rust en ruimte in de Gelderse Vallei

Vrijstaande vakantiehuizen

zomer

coronavirus

Update 29 juni 2020, 12:15 uur
Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

Uiteraard houdt Landgoed Ruwinkel de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en de veiligheidsregio nauwlettend in de gaten.

  • De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Landgoed Ruwinkel bovenaan.
  • Conform de aanwijzingen van de veiligheidsregio is ons zwembad nog gesloten voor bezoek
  • Gratis bezorgekosten bij bestelling broodjes

Newsupdate: U kunt weer genieten op het terras van 't Erf van Ruwinkel om te genieten van al het lekkers van restaurant Juffrouw Tok, Pannenkoekenboerderij Grietje of onze Bread & Breakfast.

Veelgestelde vragen

Kan ik met vakantie met verschillende huishoudens op uw vakantiepark?

U bent van harte welkom op ons park met meerdere huishoudens in 1 accommodatie mits 1,5 meter afstand tussen de huishoudens gehouden wordt. Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.

Al onze vakantie accommodaties zijn vrijstaand en staan op een ruim perceel. De schoonmaak besteedt extra aandacht aan alle handcontactpunten in een vakantiewoning zoals deur en kastknoppen. Het linnengoed wordt op 60 graden Celsius gewassen waardoor alle virussen en bactiëren gedood worden. Dus als u van lange wandelingen of fietstochten houdt dan bent u op het goede adres. Natuurlijk houdt u van iedereen buiten uw eigen gezin minimaal 1,5 meter afstand.

De boekingen gaan hard dus we raden u aan tijdig uw vakantie te reserveren: 

Boek hier uw last minute vakantie

De allerlaatste vakanties in augustus

Op vakantie in september

Op vakantie in oktober

Wat kan ik aan activiteiten doen? 

Boek na het boeken van uw accommodatie meteen uw uitjes in de omgeving! Volg deze link voor onze tips

Zijn de restauarants geopend?

Al onze restaurants zijn geopend. U hoeft geen reserevering te maken maar vol = vol natuurlijk. We verzoeken u mocht u last te hebben van verkoudheidsverschijnselen de restaurants niet te bezoeken. Al onze restaurants zullen indien gewenst de maaltijden bij u bezorgen maar er kan ook afgehaald worden.

Kan ik nog zwemmen of tennissen?

Ja er mag weer getennist worden of gebruik gemaakt worden van de midgetgolf baan. Wandelen en fietsen in de omgeving kan wel. Het is rustig in onze omgeving en houd sowieso 1,5 meter afstand. Zwemmen is nog niet door onze veiligheidsregio vrijgegeven ivm de kleine toegankelijkheid van de kleedkamers. 

Mag ik de beesten aaien in de dierenweide?

U mag de dieren aaien maar wij adivseren wel dat u direct na het aaien van de beesten uw handen wast. 

Wat kan ik nog doen tijdens mijn vakantie?

Naast genieten van de rust & ruimte kunt u gaan wandelen en fietsen in de omgeving. Tegenover ons park ligt één van de vele Klompenpaden die onze regio rijk is. Klompenpaden zijn bewegwijzerde wandelroutes door bos, natuur en boerenland. Bekijk de site van de Klompenpaden voor alle mogelijkheden.  Verder kunt u nog steeds midgetgolven. U kunt nog steeds genieten van de dikste pannenkoeken van Pannenkoekenboerderij Grietje of de lekkerste Kip Piri Piri van juffrouw Tok: bezorgd of door u zelf afgehaald.

Vanaf 1 juni gaan veel attracties in de omgeving weer open! Reserveer van te voren uw kaarten!

Is de receptie geopend tijdens mijn vakantie?

De receptie is geopend maar we verzoeken u vriendelijk naast het ophalen van de sleutel zo veel mogelijk telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen ten einde om het aantal contact momenten te beperken. In uw vakantie accommodatie staat een telefoon waarmee u contact op kunt nemen met de receptie.

Kan ik nog broodjes of de krant ophalen bij de receptie?

Wij bezorgen tijdelijk gratis de door u bestelde broodjes. U kunt hier tevens ook de krant bij bestellen. Wij hangen de broodjes voor 9 uur aan uw deur! 

Last minute

Omboeken en annuleren

Vanwege het Coronavirus hebben we een tijdelijke aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Vanaf heden is het ook mogelijk om binnen 28 dagen voor vertrek de boeking te verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief reisadvies of vluchten die niet meer mogelijk zijn. 

Vraag en antwoord aangaande omboeken en annuleren

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen? 

Bekijk onze reguliere annuleringsvoorwaarden  Annuleren kan alleen per email: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie naar een anderde periode verplaatsen?

U mag u vakantie verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hogen. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Wilt u zo vriendelijk zijn een email te sturen naar: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus op mijn vakantiebestemming mijn vakantie afbreken. Worden de niet genoten vakantiedagen vergoed?

Uw reis- en/of annulerinsverzerkering geeft u hier uitsluitsel over. Heeft u een de annuleringsverzekering bij uw boeking afgesloten dan kunt u terecht bij : recreatieverzekeringen.nl 

Telefonische overbelasting

Gezien de uitdagende omstandigheden ontvangen we op dit moment veel telefoontjes van gasten. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u niet wordt geplaatst naar de wachtrij. Wij verzoeken u vriendelijk om zo veel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen: middels email of whatsapp. Dank u wel voor uw begrip.

Vrijstaand vakantiehuis boeken

bungalow gespiegeld.png

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie