Vrijstaande vakantiehuizen

Rust en ruimte in de Gelderse Vallei

Vrijstaande vakantiehuizen

herfst

coronavirus

Update 14 oktober 2020, 09:00 uur
Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

Uiteraard houdt Landgoed Ruwinkel de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en de veiligheidsregio nauwlettend in de gaten.

  • De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Landgoed Ruwinkel bovenaan
  • Blijf bij klachten thuis
  • Conform de aanwijzingen van de veiligheidsregio is ons zwembad nog gesloten voor bezoek
  • Geen bezorgkosten bij broodjesservice

Alle horeca outlets op 't Erf van Ruwinkel zijn geopend voor take away! 

Veelgestelde vragen

Kan ik met vakantie met verschillende huishoudens op uw vakantiepark?

Mag en kan ik met vakantie? JA DAT MAG! 

Check hier het officiële standpunt van de Nederlandse overheid

Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) een vakantiewoning te huren. Houdt de site van de Rijksoverheid in de gaten voor alle maatregelen die getroffen zijn voor vakantie in eigen land.

Al onze vakantie accommodaties zijn vrijstaand en staan op een ruim perceel. De schoonmaak besteedt extra aandacht aan alle handcontactpunten in een vakantiewoning zoals deur en kastknoppen. Het linnengoed wordt op 60 graden Celsius gewassen waardoor alle virussen en bactiëren gedood worden. Dus als u van lange wandelingen of fietstochten houdt dan bent u op het goede adres. Natuurlijk houdt u van iedereen buiten uw eigen gezin minimaal 1,5 meter afstand.

De boekingen gaan hard dus we raden u aan tijdig uw vakantie te reserveren: 

Boek hier uw last minute vakantie

Boek nu een weekendverblijf in november en wees verzekerd van een verblijf! 

Weekend voor € 15,17 p.p.p.n* vrijdag 6 november 2020

Weekend voor € 15,17 p.p.p.n* vrijdag 13 november 2020

Weekend voor € 15,17 p.p.p.n* vrijdag 20 november 2020

Weekend voor € 15,17 p.p.p.n* vrijdag 27 november 2020

*Prijsberekening op basis van een vierpersoons vakantiehuis / op basis van vier personen / inclusief verplichte kosten zoals schoonmaak, lakensets en toeristenbelasting / prijsweergave is prijs per persoon per nacht

Boek nu een midweekend in november en wees verzekerd van een verblijf! 

Midweek voor € 9,85 p.p.p.n* maandag 2 november 2020

Midweek voor € 9,85 p.p.p.n* maandag 9 november 2020

Midweek voor € 8,44 p.p.p.n* maandag 16 november 2020

Midweek voor € 8,44 p.p.p.n* maandag 23 november 2020

Midweek voor € 8,44 p.p.p.n* maandag 30 november 2020

*Prijsberekening op basis van een vierpersoons vakantiehuis / op basis van vier personen / inclusief verplichte kosten zoals schoonmaak, lakensets en toeristenbelasting / prijsweergave is prijs per persoon per nacht

Wat kan ik aan activiteiten doen? 

Boek na het boeken van uw accommodatie meteen uw uitjes in de omgeving! Volg deze link voor onze tips

Zijn de restauarants geopend?

Al onze restaurants zullen indien gewenst de maaltijden bij u bezorgen maar er kan ook afgehaald worden.

Kan ik nog zwemmen of tennissen?

Ja er mag weer getennist worden of gebruik gemaakt worden van de midgetgolf baan. Wandelen en fietsen in de omgeving kan wel. Het is rustig in onze omgeving en houd sowieso 1,5 meter afstand. Zwemmen is in samenspraak met onze veiligheidsregio nog niet geschikt bevonden voor gebruik ivm de kleine toegankelijkheid van de kleedkamers. 

Mag ik de beesten aaien in de dierenweide?

U mag de dieren aaien maar wij adivseren wel dat u direct na het aaien van de beesten uw handen wast. 

Wat kan ik nog doen tijdens mijn vakantie?

Naast genieten van de rust & ruimte kunt u gaan wandelen en fietsen in de omgeving. Tegenover ons park ligt één van de vele Klompenpaden die onze regio rijk is. Klompenpaden zijn bewegwijzerde wandelroutes door bos, natuur en boerenland. Bekijk de site van de Klompenpaden voor alle mogelijkheden.  Verder kunt u nog steeds midgetgolven. U kunt nog steeds genieten van de dikste pannenkoeken van Pannenkoekenboerderij Grietje of de lekkerste Kip Piri Piri van juffrouw Tok: bezorgd of door u zelf afgehaald.

Vanaf 1 juni gaan veel attracties in de omgeving weer open! Reserveer van te voren uw kaarten!

Is de receptie geopend tijdens mijn vakantie?

De receptie is geopend maar we verzoeken u vriendelijk naast het ophalen van de sleutel zo veel mogelijk telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen ten einde om het aantal contact momenten te beperken. In uw vakantie accommodatie staat een telefoon waarmee u contact op kunt nemen met de receptie.

Kan ik nog broodjes of de krant ophalen bij de receptie?

Wij bezorgen tijdelijk gratis de door u bestelde broodjes. U kunt hier tevens ook de krant bij bestellen. Wij hangen de broodjes voor 9 uur aan uw deur! 

Last minute

Omboeken en annuleren

Vanwege het Coronavirus hebben we een tijdelijke aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Vanaf heden is het ook mogelijk om binnen 28 dagen voor vertrek de boeking te verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2020 indien hier vanuit overheidswege aanleiding toe is: check het officiele overheidsstandpunt hier!  Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief reisadvies of vluchten die niet meer mogelijk zijn. 

Vraag en antwoord aangaande omboeken en annuleren

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen? 

Bekijk onze reguliere annuleringsvoorwaarden  Annuleren kan alleen per email: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie naar een andere periode verplaatsen?

U mag uw vakantie verplaatsen indien hier vanuit overheidswege aanleiding toe ischeck het officiele overheidsstandpunt hier! naar een andere verblijfsperiode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hogen. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Wilt u zo vriendelijk zijn een email te sturen naar: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus op mijn vakantiebestemming mijn vakantie afbreken. Worden de niet genoten vakantiedagen vergoed?

Uw reis- en/of annulerinsverzekering geeft u hier uitsluitsel over. Heeft u de annuleringsverzekering bij uw boeking afgesloten dan kunt u terecht bij : recreatieverzekeringen.nl 

Ik moet in quarantaine omdat ik in contact ben gekomen met een iemand met het Coronavirus, krijg ik nu geld terug?  

Uw zult uw verblijf op Landgoed Ruwinkel moeten annuleren. Hierna zal u aanspraak moeten doen op uw reis- en/of annulerinsverzerkering. Zij gevenu hier uitsluitsel over. Heeft u de annuleringsverzekering bij uw boeking afgesloten dan kunt u terecht bij : recreatieverzekeringen.nl

Telefonische overbelasting

Gezien de uitdagende omstandigheden ontvangen we op dit moment veel telefoontjes van gasten. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u niet wordt geplaatst naar de wachtrij. Wij verzoeken u vriendelijk om zo veel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen: middels email of whatsapp. Dank u wel voor uw begrip.

Vrijstaand vakantiehuis boeken

bungalow gespiegeld.png

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie