Vrijstaande vakantiehuizen

Rust en ruimte in de Gelderse Vallei

Vrijstaande vakantiehuizen

2021

coronavirus

Update 17 juni 2021, 07:00 uur

Het einde van Corona pandemie is nabij toch hebben we nog wel te maken met maatregelen die er voor moeten zorgen dat iedereen veilig is. 

Uiteraard houdt Landgoed Ruwinkel de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en de veiligheidsregio nauwlettend in de gaten.

  • De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Landgoed Ruwinkel bovenaan
  • Blijf bij klachten thuis en laat u testen
  • Conform de aanwijzingen van de veiligheidsregio is ons zwembad nog gesloten voor bezoek
  • Tijdelijk geen bezorgkosten bij broodjesservice

Alle horeca outlets op 't Erf van Ruwinkel zijn geopend ! 

Veelgestelde vragen

Mag en kan ik met vakantie? JA DAT MAG! 

Check hier het officiële standpunt van de Nederlandse overheid

Houdt de site van de Rijksoverheid in de gaten voor alle maatregelen die getroffen zijn voor vakantie in eigen land.

Al onze vakantie accommodaties zijn vrijstaand en staan op een ruim perceel. De schoonmaak besteedt extra aandacht aan alle handcontactpunten in een vakantiewoning zoals deur en kastknoppen. Het linnengoed wordt op 60 graden Celsius gewassen waardoor alle virussen en bactiëren gedood worden. Dus als u van lange wandelingen of fietstochten houdt dan bent u op het goede adres. Natuurlijk houdt u van iedereen buiten uw eigen gezin minimaal 1,5 meter afstand.

De boekingen gaan hard dus we raden u aan tijdig uw vakantie te reserveren: 

Boek hier uw last minute vakantie

Wat kan ik aan activiteiten doen? 

Boek na het boeken van uw accommodatie meteen uw uitjes in de omgeving! Volg deze link voor onze tips

Zijn de restauarants geopend?

Ja al onze restaurants zijn geopend.

Kan ik nog zwemmen of tennissen?

Ja er mag weer getennist worden of gebruik gemaakt worden van de midgetgolf baan. Wandelen en fietsen in de omgeving kan wel. Het is rustig in onze omgeving en houd sowieso 1,5 meter afstand.

Zwemmen is in samenspraak met onze veiligheidsregio nog niet geschikt bevonden voor gebruik ivm de kleine toegankelijkheid van de kleedkamers maar wij hebben een super leuke deal voor onze gasten met het mooie zwembad in Scherpenzeel. Lees hier meer

Mag ik de beesten aaien in de dierenweide?

U mag de dieren aaien maar wij adivseren wel dat u direct na het aaien van de beesten uw handen wast. 

Wat kan ik nog doen tijdens mijn vakantie?

Naast genieten van de rust & ruimte kunt u gaan wandelen en fietsen in de omgeving. Tegenover ons park ligt één van de vele Klompenpaden die onze regio rijk is. Klompenpaden zijn bewegwijzerde wandelroutes door bos, natuur en boerenland. Bekijk de site van de Klompenpaden voor alle mogelijkheden.  Verder kunt u nog steeds midgetgolfen, u kunt een mountainbike huren en over de Utrechtse Heuvelrug crossen of speel onze unieke escapekoffer! U kunt nog steeds genieten van de dikste pannenkoeken van Pannenkoekenboerderij Grietje of de lekkerste Kip Piri Piri van juffrouw Tok: bezorgd of door u zelf afgehaald.

Speel tijdens uw vakantie onze unieke escape koffer

Wanneer de attracties in de omgeving weer open gaan Reserveer dan van te voren uw kaarten!

Is de receptie geopend tijdens mijn vakantie?

De receptie is geopend maar we verzoeken u vriendelijk naast het ophalen van de sleutel zo veel mogelijk telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen ten einde om het aantal contact momenten te beperken. In uw vakantie accommodatie staat een telefoon waarmee u contact op kunt nemen met de receptie.

Kan ik nog broodjes of de krant ophalen bij de receptie?

Wij bezorgen tijdelijk gratis de door u bestelde broodjes. U kunt hier tevens ook de krant bij bestellen. Wij hangen de broodjes voor 9 uur aan uw deur! 

Last minute

Omboeken en annuleren

Vanwege het Coronavirus hebben we een tijdelijke aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Vanaf heden is het ook mogelijk om binnen 28 dagen voor vertrek de boeking te verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2020 indien hier vanuit overheidswege aanleiding toe is: check het officiele overheidsstandpunt hier!  Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief reisadvies of vluchten die niet meer mogelijk zijn. 

Vraag en antwoord aangaande omboeken en annuleren

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen? 

Bekijk onze reguliere annuleringsvoorwaarden  Annuleren kan alleen per email: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie naar een andere periode verplaatsen?

U mag uw vakantie verplaatsen indien hier vanuit overheidswege aanleiding toe ischeck het officiele overheidsstandpunt hier! naar een andere verblijfsperiode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hogen. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Wilt u zo vriendelijk zijn een email te sturen naar: info@landgoedruwinkel.nl 

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus op mijn vakantiebestemming mijn vakantie afbreken. Worden de niet genoten vakantiedagen vergoed?

Uw reis- en/of annuleringsverzekering geeft u hier uitsluitsel over. Heeft u de annuleringsverzekering bij uw boeking afgesloten dan kunt u terecht bij : recreatieverzekeringen.nl 

Ik moet in quarantaine omdat ik in contact ben gekomen met een iemand met het Coronavirus, krijg ik nu geld terug?  

Uw zult uw verblijf op Landgoed Ruwinkel moeten annuleren. Hierna zal u aanspraak moeten doen op uw reis- en/of annuleringsverzekering. Zij gevenu hier uitsluitsel over. Heeft u de annuleringsverzekering bij uw boeking afgesloten dan kunt u terecht bij : recreatieverzekeringen.nl

Vrijstaand vakantiehuis boeken

bungalow gespiegeld.png

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie