Zomer 2022

Wie heeft de mooiste Landgoed Ruwinkel vakantiefoto?

Zomer 2022

Nu weg

Fotowedstrijd Landgoed Ruwinkel

Vakantie foto's 

Iedereen maakt tegenwoordig super leuke of mooie foto's met onze moderne geavanceerde telefoons en wij zijn altijd op zoek naar de leukste/mooiste foto's die ons vakantiepark en de omgeving tot de verbeelding kunnen laten spreken bij onze toekomstige gasten.

Plaats uw foto's op instagram met #landgoedruwinkel

Doe met jullie leukste foto's mee aan onze Landgoed Ruwinkel fotowedstrijd! 

  • Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geef je Landgoed Ruwinkel toestemming om de ingestuurde foto's rechten vrij te gebruiken ter promotie van Landgoed Ruwinkel op al onze kanalen ongeacht of het een prijswinnende foto is.
  • De winnaars ontvangen uiterlijk 15 december 2021 bericht. 

Wat kun je winnen? 

1 x week vakantie

De winnaar van deze wedstrijd wint één week vakantie in een huuraccommodatie op ons vakantiepark naar keuze voor max. 6 personen. De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan. 

3 x weekendje of midweek (keuze) vakantie

De drie mooiste andere inzendingen winnen een weekend- of midweekverblijf (naar eigen voorkeur) in een huuraccommodatie naar keuze voor max. 6 personen. De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.  

Boek uw vakantie

Hoe doe je mee aan de fotowedstrijd 2021

De winnende foto is gemaakt tijdens een vakantie op Landgoed Ruwinkel (mag ook in het verleden gemaakt zijn) Het maakt ons niet uit in welk jaargetijde de foto gemaakt is: met name ook herfst en winterfoto's zijn van harte welkom want ook in de herfst of de winter is het lekker om op vakantie te zijn in de Gelderse Vallei. De foto's mogen mooie portretfoto's zijn, foto's van het ontbijt of bbq in de tuin bij de accommodatie, lekker aan het fietsen of wandelen, spelen in de speeltuin, op of buiten ons vakantiepark.

Plaats voor 30 oktober november 2021 jouw mooiste foto of leukste foto's  (maximaal vijf ) op Instagram met #FotowedstrijdRuwinkel (om mee te doen moet jouw profiel op openbaar staan anders kunnen we de foto niet beoordelen) 

OF

Stuur voor 30 oktober november 2021 jouw mooiste foto (maximaal vijf ) of leukste foto's naar marketing@landgoedruwinkel.nl of plaats uw foto openbaar op Instagram met de hashtag #fotowedstrijdruwinkel. U mag de foto's ook versturen via wetranfer mocht het bestand te groot zijn.

Wij zijn benieuwd naar uw meesterwerken!

De kleine lettertjes: 

Landgoed Ruwinkel is niet aansprakelijk voor netwerk-, website- en/of computerstoringen. Landgoed Ruwinkel is niet verantwoordelijk voor diensten en privacy- en cookiereglementen van derden,  Vrijwaring voor actie: Facebook (Instagram) heeft deze wedstrijd niet gesponsord of onderschreven, Op deze actie en de actievoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing, om kans te maken op een prijs dient de deelnemer Landgoed Ruwinkel toestemming te geven voor het gebruik van een foto voor haar online mediakanalen door te reageren met #fotowedstrijdRuwinkel bij een door deelnemer geüploade foto op Instagram. Deelnemers met een privéaccount op Instagram kunnen niet genomineerd worden omdat deze foto's niet toegankelijk zijn voor Landgoed Ruwinkel: stuur in dat geval de foto's per mail of wetransfer naar markteting@landgoedruwinkel.nl 

Boek uw vakantie

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Kids 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof