Boek hier

Fietsen door de Gelderse Vallei 

Boek hier

Juni 2021

Beschikbaarheid

Lekker buiten leven in de zomer

Beschikbaarheid

2022

Boek hier!

Fietsen in de natuur!

Boek hier!

Fijn!

Lees meer!

Met je trouwe viervoeter op vakantie!

Lees meer!

Gezellig!

Vakantie in 2021

Landgoed Ruwinkel ligt midden tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe in. Door de centrale ligging nabij het geografische hart van Nederland is het voor iedereen makkelijk te bereiken. Geniet van de rust en de natuur op en rondom het park en trek erop uit in de omgeving en ontdek de rijke culturele achtergrond van de Gelderse Vallei. Op Landgoed Ruwinkel vindt u vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf. 

Bezoek onze Zoek & Boek

Zorgeloos boeken bij Landgoed Ruwinkel: 

 • Gratis omboeken
 • Gratis annuleren
 • Later betalen
 • In termijnen betalen

Klik op de button zonder zorgen boeken hoe het precies werkt:

Zonder zorgen boeken

2021 - 2022

We hebben nog nooit zo vol gezeten als in 2021. Sinds 2020 hebben heel veel Nederlanders hun eigen land weer herontdekt voor heerlijke vakanties. Zonder enorme voetafdrukken te maken maximaal genieten van een totale andere omgeving. Nederlandse zomers zijn vaak heerlijk om dingen te ondernemen, erop uit trekken, te ontdekken maar bovenal samen nieuwe herinneringen maken.  U hoeft niet ver weg te gaan om er eventjes helemaal tussen uit te zijn. Zeker zijn van uw verblijf in 2022? Des te eerder u boekt, des te meer kans.

Zoek uw accommodatie

Herfstvakantie 2021

Kerstvakantie 2021

Voorjaarsvakantie 2022 

Pasen 2022

Mei vakantie 2022

Zomervakantie 2022

Leuk om te weten

 • In 2021 is het maar liefst 51 jaar geleden dat er naast de boerderij "Klein Ruwinkel"  voor het eerst gekampeerd werd wat nu uitgegroeid is tot een compleet vakantiepark: daarom bieden we in januari maar liefst 50% korting!
 • Annemieke heeft voor de luxe vakantiehuizen nieuwe salontafels, eetkamertafel, stoelen en eettafellamp uitgezocht bij onze hofleverancier Byboo en Eleonora uit Barneveld.
 • U was het afgelopen jaar al heel enthousiast over ons horecaplein: Het Erf van Ruwinkel! En mooi nieuws voor de Juffrouw Tok liefhebbers: Juffrouw Tok is weer geopend en wordt nu gerund door de meestergriller Felipe Palmero en zijn zoon. 
 • U eet nog steeds de dikste pannenkoek van de regio bij Pannenkoekenboerderij Grietje.
 • Genieten van ons befaamde boerenland ontbijt of één van de andere broodgerechten doet u in onze eigen Bread & Breakfast.
 • Onze Robert organiseert weer de Landgoed Ruwinkel bijzondere activiteiten zoals boogschieten, GPS speurtocht of steptochten. Kijk op onze activiteiten pagina.
 • We willen u een nieuwe medewerker voorstellen: want in 2020 mogen we Guusje de Chatbot verwelkomen in ons team voor het beantwoorden van uw vragen, mocht Guusje er niet uitkomen dan wordt uw vraag doorgezet naar onze receptiemedewerkers. Zo hopen we voor meer persoonlijke aandacht te kunnen zorgen tijdens uw verblijf.
 • We zijn achter de schermen nog bezig met andere nieuwigheden maar daarvan zullen we u middels de nieuwsbrief uiteraard van op de hoogte houden!

Last minute boeken?

Tijdens deze vakanties zijn de volgende activiteiten weer het populairst:

 1. Fietsen 
 2. Wandelen over één van de klompenpaden
 3. Bezoek aan het Grebbelinie bezoekerscentrum
 4. Kuikens geboren zien worden in het Pluimvee museum
 5. Fun shoppen in Veenendaal

Zelf uw verblijfsduur bepalen? 

U wilt op donderdag aankomen en vertrekken op zondag? U wilt op zaterdag aankomen en dinsdag vertrekken? Dit kan in een flink aantal maanden van het jaar te weten in januari, februari, maart en april, oktober, november en december*

*Helaas niet mogelijk in vakantie periodes

Boek uw eigen verblijfsduur hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie