zoveel te doen in de omgeving

Midgetgolf op Landgoed Ruwinkel!

zoveel te doen in de omgeving

Fun!

Faciliteiten & activiteiten

Landgoed Ruwinkel ligt midden in de Gelderse Vallei: onze omgeving leent zich voor mooie fiets- of wandeltochten door bos en boerenland. Uw accommodatie fungeert als uw rustpunt tussen deze mooie tochten. 

Fiets huren

U fietst zo van het park naar Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Op de fiets geniet u optimaal van onze mooie omgeving. U kunt uw eigen fiets meenemen maar u kunt ook een fiets of e-bike bij ons huren. Wij hebben de fietsen rijklaar staan met de sleutel in het slot en zijn ze ook helemaal gedesinfecteerd. U kunt per dag een fiets huren. In uw bungalow of bij de receptie vindt u een fietsverhuurformulier welke u invult en meeneemt naar de receptie. Betalen doet u contactloos: net als het inleveren van de sleutel. 

Midgetgolf & tennissen

De Midgetgolf is geopend. We zorgen ervoor dat de materialen die u gebruikt gedesinfecteerd zijn. Uiteraard geldt bij alles wat u doet dat u van iedereen 1,5 meter afstand houdt. Wilt u met iemand binnen uw huishouden tennissen? Dat kan naar de receptie komen is niet nodig. U hoeft niet te reseververen voor de midgetgolf.

Voor onze tennisbaan dient u i.v.m. bezetting wel een reservering te maken: Als u in een vakantiehuis verblijft reserveert u eenvoudig via de interne telefoon (777), e-mail info@landgoedruwinkel.nl of per WhatsApp: +31 6 41 24 06 60

Speeltuinen & sportveldje

Kinderen mogen weer gebruikmaken van de speeltuin. Ouders zien er op toe dat er veilig en verantwoord gespeeld wordt: de wetgever is niet duidelijk over hoe groot de groep van kinderen mag zijn en refereert aan het gezond verstand. Is uw kind ziek of snotterig dan mag uw kind helaas niet gebruikmaken van de speeltuin.

Dierenweide

Op onze dierenweide ziet u geitjes, kippen, kalkoenen, hoentjes en varkentjes. U mag ze wel voeren maar liever niet aaien. Dit omdat gebleken is dat Covid19 ook overdraagbaar is aan beesten.   

Zwemmen

De zomer is heerlijk vanwege het buiten kunnen zwemmen. Bezoek het magische Henschotermeer tijdens uw verblijf op Landgoed Ruwinkel of neem een duik in het Scherpenzeelse zwembad "de Willaer". U moet voor beide wel van te voren uw toegang regelen. 

Boek uw verblijf hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof