restaurants 

Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

restaurants 

Eten

Take away & bezorging

Ook gasten die niet op het park verblijven mogen bij onze horeca komen afhalen!

Klik op de botton hieronder voor de menu kaarten

Menukaart van onze Bread & Breakfast

Menukaart van Pannenkoekenboerderij Grietje

Menukaart van restaurant Juffrouw Tok

Bread & Breakfast

whatsapp 06-41240660 of telefonisch vanuit de bungalow 777 mail: info@landgoedruwinkel.nl

Voor een goudeerlijke start van u dag : Bread & Breakfast. Brood van onze favoriete bakker uit Scherpenzeel: Bakker Frentz. De bakkerij bestaat in 2021 maar liefst 100 jaar! Ook onze heerlijke appeltaart komt van hen vandaan! Naast ontbijt bezorgen we ook allerlei lekkere lunchgerechten 

Pannenkoekenboerderij Grietje

Pannenkoekenboerderij Grietje en de Friterie, vanuit de bungalow bellen van woensdag t/m maandag tussen 13:00 en 19:30 uur en op dinsdag tussen 16:30 en 19:30 uur, 771 of 033 2777 771.

In de zogenaamde deel van de eeuwenoude boerderij Klein Ruwinkel is Pannenkoekenboerderij Grietje gevestigd. Wat is er hollandser dan de oeroude pannenkoek? Van een basis pannenkoek of pannenkoek appel of de befaamde spekpannenkoek : de keuze is reuze!  De pannenkoekenboerderij bakt de dikste pannenkoeken!  

Juffrouw Tok Scherpenzeel (Landgoed Ruwinkel)

Juffrouw Tok kunt u vanuit de bungalow bellen na 16:00 uur, 772, of 033 2777 772.

Heerlijk genieten van de heerlijkste Kip Piri Piri of één van de andere fijne gerechten bij Juffrouw Tok. Dé specialiteit is Kip Piri Piri, gemarineerd en bereid op de houtskoolgrill, waardoor het gerecht zijn unieke smaak krijgt. Liever geen kip? geen enkel probleem want de menukaart kent andere smaakvolle gerechten en ook een vegetarisch gerecht.

Friterie

De friterie op Landgoed Ruwinkel. In de friterie haalt lekkere kwaliteit snacks welke lokaal geproduceerd zijn en bij ons afgeleverd worden door het Boerenhart!  

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof