Ruwinkel's Kofferjacht - altijd prijs 

win

Ruwinkels kofferjacht

Wandelen over bospaden en schitterende ongerepte natuur ontdekken, genieten van de zon op een hagel wit zandstrand, mooie fietstochten maken langs pittoreske dorpjes, Interessante musea bezoeken: u hoeft er niet uren voor te reizen want centraal in Nederland in de groene Gelderse Vallei vindt u Landgoed Ruwinkel. Op een steenworp afstand van de mooieste nationaal parken zoals de Utrechtse Heuvelrug, het Nationaal Park de Veluwe en het unieke Grebbelinie gebied. 

Met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen met allen een ruime eigen tuin is dit dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de directe regio. Breng een bezoekje aan het Pluimvee museum of trek met kids erop uit in een van de speeltuinen & dierentuinen in de nabije omgeving.

Kom echt helemaal tot rust tijdens de Meivakantie 

Maandag 1 mei 2023 

Vandaag nog weg? Neem dan contact met ons op : 

WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens kantooruren)

🧳 Weekend vrijdag 5 mei 2023  

weer 1 mei

Boek u meivakantie op Landgoed Ruwinkel & win ♥ *

Op landgoed Ruwinkel hebben we ook een bult aan koffer(tjes) liggen: helpt u mee onze koffer berg op te ruimen tijdens de meivakantie? Kies bij aankomt één van de ieniemienie koffertjes en maak kans op één van de vele super leuke prijzen te winnen of één van de onderstaande hoofdprijzen. 

1 x week vakantie

In één van de koffers vindt u de vouchers voor één week vakantie in een huuraccommodatie op ons vakantiepark naar keuze voor max. 6 personen. De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan. 

3 x weekendje of midweek (keuze) vakantie

Drie koffers zijn gevuld met met een weekend- of midweekverblijf (naar eigen voorkeur) in een huuraccommodatie naar keuze voor max. 6 personen. De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.  

En nog vele leuke andere verrassingen de koffertjes!! Boek vandaag nog uw mei vakantie op Landgoed Ruwinkel

kies uw koffer ruwinkel

Vrijdag 28 april 2023 

Vandaag nog weg? Neem dan contact met ons op : 

WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens kantooruren)

🧳 Midweek maandag 1 mei 2023 

🧳 Weekend vrijdag 5 mei 2023  

Andere mogelijkheden in de mei maand

Ook een royale vakantie vieren? Boek een verblijf in één van onze landhuizen op Landgoed Ruwinkel.

Ieder jaar wordt er in Wageningen herdacht dat op 5 mei 1945 in hotel de Wereld de capitulatie van Nazi Duitsland werd getekend. Vier dit feest mee op het bevrijdingsfestival in Wageningen. Dit is één van de grootste vieringen van onze vrijheid in Nederland. Binnen 30 autominuten bent u van Landgoed Ruwinkel in het hart van Wageningen.

Bevrijdingsfestival 2023 

Daar waar ooit de handtekening voor de vrede werd geplaatst is de plek voor grootse feesten. Naast dat er natuurlijk in de grote steden in het land diverse festivals plaats vinden is Wageningen het vlammende middelpunt. De vredesvlam brandt er altijd. Op dit ogenblik is het volledige programma nog niet bekend maar het belooft zoals ieder jaar een gezellig feestje te worden. Het bevrijdingsfestival in Wageningen moet u gewoon een keer zelf meemaken.

Nationaal Militair Museum

Vrijheid dient verdedigd te worden. Dit gebeurt door defensie. Door de eeuwen heen hebben de bewoners van het huidige Koninkrijk der Nederlanden zich tegen ongewenste en ongenode gasten moeten verdedigen. Het Nationaal militair museum is gevestigd in een schitterend gebouw op voormalige vliegbasis Soesterberg. Dit nieuwe museum geeft een zeer gedetailleerd overzicht van defensie vanaf de begin tijd. Gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug is een wandeling in het park wat aangelegd is aanbevelingswaardig.

Keuterboeren

Deze mei vakantie in het Openlucht Museum in Arnhem kunnen de kids nader kennismaken met de beestenboel op de boerderij. Dagelijks vinden er activiteiten plaats op het kindererf. Zo kunnen de kinderen van dichtbij in aanraking komen met koeien, kippen, konijnen en nog meer voorkomende dieren op een boerderij. 

Maandag 1 mei 2023 

Vandaag nog weg? Neem dan contact met ons op : 

WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens kantooruren)

🧳 Weekend vrijdag 5 mei 2023  

100procent_Kidsproof_KidsproofVakantie_96dpi[2][40][41][72]

Bekijk de zeven leukste activiteiten vanaf Landgoed Ruwinkel

♥ * Spelregels Ruwinkels koffer race

♥ Alle gasten dit tijdens de meivakantie 2023 te weten 29 april tot en met 7 mei 2023 mogen per gereserveerde accommodatie één koffer trekken bij aankomst op Landgoed Ruwinkel

♥ Getrokken koffers kunnen niet geruild worden

♥ Gewonnen prijzen kunnen niet ingeruild worden voor geld.

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Kids 

lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof