Fietsen door de Gelderse Vallei

Vier het voorjaar in de Gelderse Vallei

Ontdek wat groen kan doen

Ultieme Rust!

Vis

Ontdek dit voorjaar de Gelderse Vallei

Midden in de natuur van het geografische hart van Nederland ligt het fraai onderhouden Landgoed Ruwinkel (voormalig Landal Klein Ruwinkel) : met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse vallei. De Grebbelinie (rijksmonument sinds 2011), het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en het nationaal park de Veluwe liggen in de directe omgeving.

Een weekverblijf van vrijdag 16 febuari tot vrijdag 23 februari boekt u hier!

Een weekendverblijf van vrijdag 16 tot maandag 19 februari boekt u hier!

Een weekendverblijf van vrijdag 23 tot maandag 26 februari boekt u hier!

Een midweekverblijf van maandag 19 februari tot vrijdag 23 februari boekt u hier!

Klompenpaden

Bewandel dit voorjaar één van de vele zogenaamde Klompenpaden die de Gelderse Vallei rijk is! Geniet van de uit winterslaap ontluikende natuur. De naam Klompenpad is niet voor niets. Deze bewegwijzerde wandeltochten leiden u over onverharde bospaden en over boererven heen in de provincie Utrecht en Gelderland. Scherpenzeel ligt centraal tussen deze twee provincies in. Vanaf Landgoed Ruwinkel loopt u zo het Daatselaarse Klompenpad: voor zowel 6 dan wel 14 kilometer. Bezoek de website van de Klompenpaden voor nog meer wandelingen. Bezoek tijdens uw wandeltocht restaurant de Dennen voor een pitstop! 

Familie Speurtocht Pyramide van Austerlitz

Een leuke actitiveit voor het voorjaar is een familie speurtocht van de Pyramide van Austerlitz. Ruim 200 jaar geleden was Keizer Napoleon ook de baas in Nederland. Zijn manschappen lagen op de Utrechtse Heuvelrug gelegerd. Uit eerbetoon (en tegen de verveling) hebben de manschappen een herdenkingsmonument gebouwd. Met de Familie Speurtocht komt u alles te weten over het monument en de Franse tijd plus dat u een mooie wandeling over de Utrechtse Heuvelrug en activiteit in één heeft. De speurtocht is te koop bij het bezoekerscentrum en kost € 5,00. Voor meer informatie bezoekt u de website.

Een weekverblijf van vrijdag 23 febuari tot vrijdag 2 maart boekt u hier!

Een weekendverblijf van vrijdag 23 februari tot maandag 26 februari boekt u hier!

Een weekendverblijf van vrijdag 2 maart tot maandag 5 maart boekt u hier!

Een midweekverblijf van maandag 26 februari tot vrijdag 2 maart boekt u hier!

Nijntje Museum 

Een hit sinds de opening in 2016 is het in Utrecht gevestigde Nijntje museum . Dit museum is vooral voor de dreumissen, peuters en kleuters een ontdekkingstocht in de vrolijke wereld van Nederlands beroemste konijn en al haar vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen zullen moeten kruipen, zoeken, ruiken en dansen om deze fantasieprikkelende wereld goed te bekijken en begrijpen. 

Escaperoom De Kippenschuur

In het nabij gelegen Woudenberg vindt u een nieuwe escaperoom: de Kippenschuur. Samen de weg naar buiten vinden staat hier centraal: dat doet u door middel van het oplossen van puzzels en dergelijke. Ideaal voor een leuk groeps uitje: mogelijk vanaf zes personen! Kijk ook even op de website bij Aaltje aan de Linie.

Mocht er onverhoopt niet uitkomen neemt u dan telefonisch contact (033-277 7777) met ons op of stuur een email naar info@landgoedruwinkel.nl 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie