Kerst vakantie

Samen genieten!

Kerst vakantie

2018

Kerst

Op vakantie met Kerst of Oud & Nieuw op Landgoed Ruwinkel

Lekker met z'n allen erop uit tijdens de gezelligste dagen van het jaar! Kom genieten van al het leuks wat Midden Nederland te bieden heeft tijdens een heerlijke vakantie op Landgoed Ruwinkel. Gelegen in het boerenland van de Gelderse Vallei is het heerlijk wandelen in het bos tegenover het park.

  • Bezoek een lokale kerstmarkt
  • Ontdek alles over de grebbelinie in het nieuwe bezoekerscentrum
  • Reis naar de tropen: pasar mallam in de bush van Burgers Zoo 
  • Lekker shoppen in winkelsteden Amersfoort of Veenendaal
  • Kom tot rust op Landgoed Ruwinkel
  • 21 december kerstmarkt wintercity in Nieuwegein Cityplaza van 10:00 tot 21:00
  • 22 december kerstmarkt in het centrum van Zeist van 12:00 tot 22:00
  • 23 december kerstbraderie Vianen-centrum van 12:00 tot 17:00

Verblijf tijdens de kerstvakantie nu met 15% korting

Kerstboom

Gezellig tijdens de feestdagen in uw vakantiehuis, landhuis of chalet een mooie fraaie kerstboom laten plaatsen? U kunt deze bij ons bestellen zodat wij uw mooie kerstboom al binnen kunnen klaarzetten om versierd te worden. De dennengeur komt u dan al bij binnenkomst tegemoet! 

Een kerstboom heeft u al voor slechts € 19,50 en is met kluit maar exclusief versiering. Graag van te voren bestellen 
via de e-mail: info@landgoedruwinkel.nl. Vergeet in uw e-mail niet uw reserveringsnummer te noteren.

een shopping weekend voor ❅ kerst van vrijdag 21 december tot maandag 24 december 2018*

Bread & Breakfast

Kom Eerste of Tweede Kerstdag lekker lunchen of gezellig koffie drinken in onze Bread & Breakfast. Hier serveren we brood gebakken door warme bakker Jan van Engelenhoven uit Scherpenzeel (al 95 jaar een begrip in Scherpenzeel). Dezelfde bakker bakt voor ons de lekkere appeltaart. Heerlijk een boeren tosti met boerenkaas of een lokaal geproduceerde kroket geleverd door onze hofleverancier het Boerenhart! Neem alvast een kijkje op onze menukaart!  De Bread & Breakfast is beide Kerstdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur!

Restaurants Eerste Kerstdag

Restaurant Chardonnay in Achterveld, de Koning van Denemarken in Rhenen, Restaurant Prins Heerlijk Scherpenzeel, Restaurant De Dennen Renswoude, Ribhouse Texas in Woudenberg, Brasserie 1885 Woudenberg, Chinees restaurant De Lange Muur Scherpenzeel

Restaurants Tweede Kerstdag

Juffrouw Tok

Juffrouw Tok is een super gezellig familie restaurant waar het sfeervol eten is. Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor het genieten van bijvoorbeeld hun heerlijke Kip Piri Piri. Er zijn twee shifts: van 16:00 tot 18:00 en een shift van 18:30 – 21:00 uur.. Om teleurstelling te voorkomen : reserveer direct Tel: 033 277 7772 . 

Eerste Kerstdag is Juffrouw Tok gesloten.

Pannenkoekenboerderij Grietje

Genieten van een heerlijke spek pannenkoek met stroop of een appel pannenkoek? Op Tweede Kerstdag is voor u pannenkoekenboerderij Grietje geopend van 12:00 tot 20:00 uur (eerste Kerstdag gesloten!). 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie