Kerst vakantie

Wij wensen u fijne feestdagen toe!

Kerst vakantie

2020

Kerst

Reserveer vandaag nog uw verblijf in 2020!

Kerst

Gezellig tijdens de feestdagen in uw vakantiehuis, landhuis of chalet. Dat kan want we hebben nog beschikbaarheid voor de aankomende kerst. Wilt u een mooie fraaie kerstboom met kluit laten plaatsen in accommodatie? U kunt deze bij ons bestellen zodat wij uw mooie kerstboom al binnen kunnen klaarzetten om versierd te worden. De dennengeur komt u dan al bij binnenkomst tegemoet! 

Het mooie van de kerstboom met kluit is dat wij de bomen voor u planten op het terrein zodat ze een tweede leven krijgen én zo ook bijdragen aan een beter milieu!

Oud & Nieuw

Met familie of met de allerbeste vrienden het jaar goed afsluiten onder het genot van een drankje en hapje in uw bungalow of buiten met de sterretjes in de hand. Lekker smullen van de overheerlijke oliebollen en/of appelbeignets van Bakker Frentz uit Scherpenzeel. Gezellig bij het vuur van de open haard in uw vakantiehuis. 

Wij hebben rust voor iedereen hoog in ons vaandel zitten en daarom is het op ons park niet toegestaan om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. Helaas hebben wij niet de mogelijkheden om controles hierop uit te voeren op en rond het park. Er kan niet gegarandeerd worden dat er in de omgeving geen vuurwerk wordt afgestoken. Het dorp Scherpenzeel ligt op 3 kilometer afstand. Daar geldt (nog) geen vuurwerkverbod. Sterretjes zijn wel toegestaan.

Mag en kan ik met vakantie? JA DAT MAG! 

Het officiële standpunt van de Nederlandse overheid

🎄Weekend van vrijdag 18 december met korting

🎄Korte midweek van maandag 21 december tot 24 december met korting

🎄Lang Kerst weekend van donderdag 24 december  met korting

🎄Korte midweek van maandag 28 december tot 31 december met korting

🎄Lang Oud & Nieuw weekend van donderdag 31 december Zeer beperkte beschikbaarheid 

Jubileum hart 50 jaar.jpg

Landgoed Ruwinkel bestaat in 2020 maar liefst 50 jaar! Wat begon als kamperen bij de boerderij Klein Ruwinkel is uitgegroeid tot een compleet vakantiepark waar rust & ruimte centraal staat.

Kerstboom

Een kerstboom heeft u al voor slechts € 19,50 en is met kluit maar exclusief versiering. Graag van te voren bestellen 
via de e-mail: info@landgoedruwinkel.nl. Vergeet in uw e-mail niet uw reserveringsnummer te noteren.

Bread & Breakfast

Kom Eerste of Tweede Kerstdag lekker lunchen of gezellig koffie drinken in onze Bread & Breakfast. Hier serveren we brood gebakken door warme bakker Frentz uit Scherpenzeel. Dezelfde bakker bakt voor ons de lekkere appeltaart. Heerlijk een boeren tosti met boerenkaas of een lokaal geproduceerde kroket geleverd door onze hofleverancier het Boerenhart! Neem alvast een kijkje op onze menukaart!  De Bread & Breakfast is beide Kerstdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur!

Restaurants Eerste Kerstdag

Restaurant Juffrouw Tok

Chardonnay in Achterveld, de Koning van Denemarken in Rhenen, Restaurant Prins Heerlijk Scherpenzeel, Restaurant De Dennen Renswoude, Ribhouse Texas in Woudenberg, Brasserie 1885 Woudenberg, Chinees restaurant De Lange Muur Scherpenzeel

Restaurants Tweede Kerstdag

Pannenkoekenboerderij Grietje

Genieten van een heerlijke spek pannenkoek met stroop of een appel pannenkoek? Op Tweede Kerstdag is voor u pannenkoekenboerderij Grietje geopend van 12:00 tot 20:00 uur (Eerste Kerstdag gesloten!). 

🎄Weekend van vrijdag 18 december met korting

🎄Korte midweek van maandag 21 december tot 24 december met korting

🎄Lang Kerst weekend van donderdag 24 december met korting

🎄Korte midweek van maandag 28 december tot 31 december met korting

🎄Lang Oud & Nieuw weekend van donderdag 31 december Zeer beperkte beschikbaarheid 

Boek een andere vakantie op Landgoed Ruwinkel

Vakantiehuis 6 persoons Kids

lees meer

Vakantiehuis 4 persoons Sunshower

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie