Gezellig tafelen  

Met de familie aan het Kerst ontbijt

Lekker genieten!

Kerst

Onvergetelijke momenten!

Kerst

Sfeervol vieren!

Kerst

Kerst

Genieten van een gezellige Kerst op Landgoed Ruwinkel

Lekker met z'n alle erop uit tijdens de gezelligste dagen van het jaar! Kom genieten van al het leuks wat Midden Nederland te bieden heeft tijdens een heerlijke vakantie op Landgoed Ruwinkel. Gelegen in het boerenland van de Gelderse Vallei is het heerlijk wandelen in het bos tegenover het park of fijn winkelen in de dichtbij gelegen en super gezellige winkelsteden zoals Amersfoort en Veenendaal. 

Verblijf tijdens de kerstweek met 10% korting*

Boek hier de kerstweek van 22 december tot 29 december vanaf slechts 449,10*

*prijs gebaseerd op 2 persoons chalet inclusief schoonmaak exclusief lakensets, toeristenbelasting en reserveringskosten

Kerstboom

Gezellig tijdens de feestdagen in uw vakantiehuis, landhuis of chalet een mooie fraaie kerstboom laten plaatsen? U kunt deze bij ons bestellen zodat wij uw mooie kerstboom al binnen kunnen klaarzetten om versierd te worden. De dennengeur komt u dan al bij binnenkomst tegemoet! 

Een kerstboom heeft u al voor slechts € 19,50 en is met kluit maar exclusief versiering. Graag van te voren bestellen 
via de e-mail: info@landgoedruwinkel.nl. Vergeet in uw e-mail niet uw reserveringsnummer te noteren.

Restaurants

Bread & Breakfast

Kom eerste of tweede Kerstdag lekker lunchen of gezellig koffie drinken in onze Bread & Breakfast. Hier serveren we brood gebakken door warme bakker Jan van Engelenhoven uit Scherpenzeel (al 95 jaar een begrip in Scherpenzeel). Dezelfde bakker bakt voor ons de lekkere appeltaart. Heerlijk een boeren tosti met boerenkaas of een lokaal geproduceerde kroket geleverd door onze hofleverancier het Boerenhart! Neem alvast een kijkje op onze menukaart!  De Bread & Breakfast is beide Kerstdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur!

Restaurants Eerste Kerstdag

Koning van Denemarken in Rhenen, Restaurant Prins Heerlijk Scherpenzeel, Restaurant De Dennen Renswoude, Ribhouse Texas in Woudenberg, Brasserie 1885 Woudenberg, Chinees restaurant De Lange Muur Scherpenzeel

Restaurants Tweede Kerstdag

Juffrouw Tok

Juffrouw Tok is een super gezellig familie restaurant waar het sfeervol eten is. Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor het genieten van bijvoorbeeld hun heerlijke Kip Piri Piri. Op de volgende link kunt u het speciale kerstmenu bekijken. Er zijn twee shifts: van 17:00 tot 18:30 uur of de shift van 19:00 tot sluitingstijd. Om teleurstelling te voorkomen : reserveer direct Tel: 033 277 7772 . 

Eerste Kerstdag is Juffrouw Tok gesloten.

Pannenkoekenboerderij Grietje

Genieten van een heerlijke spek pannenkoek met stroop of een appel pannenkoek? Op tweede Kerstdag is voor u pannenkoekenboerderij Grietje geopend van 12:00 tot 20:00 uur (eerste Kerstdag gesloten!). 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie