Kerst vakantie

Wij wensen u fijne feestdagen toe!

Kerst vakantie

2020

Kerst

Reserveer vandaag nog uw verblijf in 2021!

Kerst

Gezellig tijdens de feestdagen in uw vakantiehuis, landhuis of chalet. Dat kan want we hebben nog beschikbaarheid voor de aankomende kerst. Wilt u een mooie fraaie kerstboom met kluit laten plaatsen in accommodatie? U kunt deze bij ons bestellen zodat wij uw mooie kerstboom al binnen kunnen klaarzetten om versierd te worden. De dennengeur komt u dan al bij binnenkomst tegemoet! 

Het mooie van de kerstboom met kluit is dat wij de bomen voor u planten op het terrein zodat ze een tweede leven krijgen én zo ook bijdragen aan een beter milieu!

Oud & Nieuw

Met familie of met de allerbeste vrienden het jaar goed afsluiten onder het genot van een drankje en hapje in uw bungalow of buiten met de sterretjes in de hand. Lekker smullen van de overheerlijke oliebollen en/of appelbeignets van Bakker Frentz uit Scherpenzeel. Gezellig bij het vuur van de open haard in uw vakantiehuis. 

Wij hebben rust voor iedereen hoog in ons vaandel zitten en daarom is het op ons park niet toegestaan om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. Helaas hebben wij niet de mogelijkheden om controles hierop uit te voeren op en rond het park. Er kan niet gegarandeerd worden dat er in de omgeving geen vuurwerk wordt afgestoken. Het dorp Scherpenzeel ligt op 3 kilometer afstand. Daar geldt (nog) geen vuurwerkverbod. Sterretjes zijn wel toegestaan.

Mag en kan ik met vakantie? JA DAT MAG! 

Het officiële standpunt van de Nederlandse overheid

🎄 Kerstvakantie lekker lang weekend 23 december 2021 

🎄 Kerst weekend 24 december 2021 

🎄 Midweek Kerstvakantie 27 december 2021 

🎄 Oud & Nieuw Week 27 december 2021 

Jubileum hart 50 jaar.jpg

Landgoed Ruwinkel bestaat in 2020 maar liefst 50 jaar! Wat begon als kamperen bij de boerderij Klein Ruwinkel is uitgegroeid tot een compleet vakantiepark waar rust & ruimte centraal staat.

Kerstboom

Een kerstboom heeft u al voor slechts € 19,50 en is met kluit maar exclusief versiering. Graag van te voren bestellen 
via de e-mail: info@landgoedruwinkel.nl. Vergeet in uw e-mail niet uw reserveringsnummer te noteren.

Bread & Breakfast

Op Eerste of Tweede Kerstdag een lekkere lunch laten bezorgen van onze Bread & Breakfast. Ons brood komt van warme bakker Frentz uit Scherpenzeel. Dezelfde bakker bakt voor ons de lekkere appeltaart. Heerlijk een boeren tosti met boerenkaas of een lokaal geproduceerde kroket geleverd door onze hofleverancier het Boerenhart! Neem alvast een kijkje op onze menukaart!  De Bread & Breakfast is beide Kerstdagen geopend voor bezorging of afhalen van 10:00 tot 16:00 uur!

Restaurants Eerste Kerstdag

voor bezorging of afhaal Restaurant Juffrouw Tok

Restaurants Tweede Kerstdag

Pannenkoekenboerderij Grietje

Genieten van een heerlijke spek pannenkoek met stroop of een appel pannenkoek? Op Tweede Kerstdag is voor u pannenkoekenboerderij Grietje geopend van 12:00 tot 20:00 uur voor bezorging in uw vakantiehuis(Eerste Kerstdag gesloten!). 

🎄 Kerstvakantie lekker lang weekend 23 december 2021 

🎄 Kerst weekend 24 december 2021 

🎄 Midweek Kerstvakantie 27 december 2021 

🎄 Oud & Nieuw Week 27 december 2021 

Boek een andere vakantie op Landgoed Ruwinkel

Vakantiehuis 6 persoons Kids

lees meer

Vakantiehuis 4 persoons Sunshower

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie